Haberler

Oda Başkanlarından İbrahim Yiğit'e Destek

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, 4 Mayısta yapılacak Birlik seçimleri için Birlik Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, 4 Mayısta yapılacak Birlik seçimleri için Birlik Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kütahya Merkez ve ilçelerden 36 Oda Başkanı ve yönetiminin tam destek verdiği İbrahim Yiğit, toplantıda yaptığı konuşmada, esnaf odalarının her birinin ayrı bir camiayı temsil ettiğini ve seçilmiş insanlar olduğunu söyledi. Oda başkanlarının tek sorumluluğunun esnaf camiasına değil bulundukları ile ve ilçeye karşıda sorumlulukları olduğunu anlatan Yiğit, "Teşkilatımızda yaşanan birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden olan 36 oda başkanımızla birlikte bugün burada sizlerin karşısında bulunmak, sizlere tekrar hizmetkar olmak için çıktığım yolda sizlerin desteğini yanımda görmek şahsım adına gurur ve mutluluk vericidir. Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği siyaset üstü bir kurumdur ve bu kurum siyasilerden yön alan değil siyasilere yön veren bir kurum olma özelliğine sahiptir. Özellikle esnaf camiamız siyasette olmasa da siyasetten beslenen bir yapıya sahiptir. Bizler bu yapıya yön veren, sadece belli zamanlarda değil gece gündüz esnafın emrinde olan kişiler olarak, esnafımıza en iyi hizmeti vermek, teşkilatı daha iyi konumlara taşımak ve en önemlisi vatandaşlara hizmet eden ve Kütahya nüfusunun büyük bölümünü temsil eden esnaf kardeşlerimize ve büyüklerimize hizmetkar olabilme aşkı ile yeniden göreve talip olduk." Dedi.

"SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZDÜK"

Bugüne kadar esnaf teşkilatlarında yapılan hizmetlerin tüm oda başkanlarının birlik ve beraberliğiyle çözüldüğünün altını çizen Başkan Yiğit, "İlk oda başkanı seçildiğim dönemde bir söz söylemiştim. Teşkilatımda cevap veremeyeceğim hiçbir şeye asla imza atmayacağım şayet yaparsam o dakika istifa ederim demiştim. Şimdi de bu sözümü tekrarlıyorum. Şu ana kadar teşkilatımı ve esnafımızı utandıracak, mahcup edecek hiçbir şey yapmadım ve yapmayacağım. Tertemiz geldiğim görevimi tertemiz bırakarak şerefli esnafımıza yakışır bir görev bilinci içinde çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Bu destek toplantımızda teveccüh gösterip katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." Diye konuştu.

"36 ODA BAŞKANI TAM DESTEK VERDİ"

Sultan sofrasında yapılan toplantıya, Kütahya'dan Fırıncılar Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Murat Duran, Terziler Esnaf Odası Başkanı Bekir Durmuş, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Selehattin Karaaslan, Marangozlar Odası Başkanı Muammer Sağlam, İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Maviler, Madeni Eşya Esnaf Odası Mehmet Eğret, Minibüsçüler Odası Başkanı Celal Cessur, Kasaplar Odası Başkanı Hasan Ay, İşportacılar Odası Başkanı Mustafa Kaplan, Tavşanlı'dan Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ekrem Uslu, Elektrikçiler Odası Başkanı Halil Ünlü, Madeni Eşya Esnaf Odası Yasin Demirci, Berberler Odası Başkanı Kudret Tandoğan, Marangozlar Odası Başkanı Ahmet Çağlar, Şoförler Odası Başkanı Recep Çelikkaya, Leblebiciler Odası Başkanı Mustafa Sarı, Terziler Odası Başkanı Halil Sezer, Sebzeciler Odası Başkanı İbrahim Yılmaz. Simav'dan Bakkallar Odası Başkanı İsmail Önal, İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Şevket Ergün, Terziler Odası Başkanı Ahmet Yıldırım, Fırıncılar Odası Başkanı Tahir Özlüer, Tabakçılar Odası Başkanı Abdullah Akpınar, Gediz'den Otelci, Kahveci, Lokantacı, Berber Esnaf Odası Başkanı Cengiz Özçelik, Şoförler Esnaf Odası Başkanı Uğur Şahin, Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Halil İbrahim Akgün, Esnaf Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Emet'ten Esnaf Odası Başkanı Abdullah Ünal, Altıntaş'tan Esnaf Odası Başkanı Nadir Ertaş, Hisarcık'tan Esnaf Odası Başkanı Ali Tosun, Domaniç'ten Şoförler Odası Başkanı Ahmet Özoğul ve Esnaf Odası Başkanı Yahya Türk, Şaphane'den Esnaf Odası Başkanı İbrahim Dönmez, Çavdarhisar'dan Esnaf Odası Başkanı Hasbi Ertaş, Aslanapa'dan Esnaf Odası Başkanı Halil İbrahim Erses katılarak 4 Mayıs'ta yapılacak Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olağan kongresinde İbrahim Yiğit'e tam destek vereceklerini söylediler. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title