Haberler

Obama Başkan

Denver'de Yapılan Astroloji Konferansı'na Katılan 7 Astrolog, Demokrat Parti'den Aday Olan Senatör Barack Obama'nın Başkan Olacağına Karar Verdi.

Denver’de yapılan Astroloji Konferansı’na katılan 7 astrolog, Demokrat Parti’den aday olan Senatör Barack Obama’nın başkan olacağına karar verdi.

Astrologlara göre aslan burcundan olan Obama’nın şansı, Cumhuriyetçi Parti’den rakibi olan başak burcu mensubu Senatör John McCain’den daha yüksek.

AY, yıldızlar ve gezegenler yalan söylemiyorsa eğer, Demokrat Parti Başkan Adayı Senatör Barack Obama 4 Kasım’da ABD Başkanı seçilecek. Denver’de yapılan bir Astroloji Konferansı’nda, yedi ünlü falcı bu sonuca ulaştı.

Barack Obama, 4 Ağustos 1961 günü saat 19.11’de dünyaya geldi. Rakibi olan Cumhuriyetçi Parti Başkan Adayı Senatör John McCain ise, 29 Ağustos 1936 günü saat 23.00’de doğdu.

Yedi astrolog, bu bilgiler temelinde Barack Obama’nın seçimi kazanacağı tahmininde bulundu. Astrolog Sanda-Leigh Serio, "Barack Obama, aslan burcu ve yükselen burcu ise kova. Ay’ı da ikizler. Bu durumda karar oybirliğiyle alındı. Obama seçilecek" dedi.

Biraz tatil biraz siyaset

Astrologların, ay, yıldızlar ve gezegenler arasındaki ilişkiye bakarken doğru doğum saatini bilmeleri gerekiyor. Aynı gruptan bir diğer astrolog Shelley Ackerman, "Bizim tahminlerimiz kamuyu yoklamalarından daha doğru. Mesela, yoklamalar New Hampshire ön seçiminde yanlış çıkmıştı" dedi.

Barack Obama, ABD’nin Bağımsızlık Bayramı ve kızı Malia’nın 10. doğum yıldönümünü Montana Eyaleti’nin Butte kentinde kutladı. Obama kampanyası bir barbekü partisi de düzenledi.

Senatör Obama, kentteki bayram gösterisini izledi ve daha sonra seçmenler ile tanıştı. Obama, özel çıkar grupları ile savaşacağını, enerjide bağımsızlık politikası başlatacağını ve ekonomiyi canlandıracağını belirtti. Afganistan ve Irak’daki askerlerden övgüyle söz eden Obama, savaşlarda yaralananlara verilen sağlık hizmetini bir öncelik yapacağını söyledi ve "4 Temmuz’da yurtsever olduğumuzu böyle gösteririz" dedi.

Bu arada, CNN ve "Opinion Research" tarafından gerçekleştirlen bir kamuoyu yoklaması, Obama’nın, Senatör Hillary Clinton’a destek veren seçmenler arasında "pek de iyi durumda olmadığını" ortaya koydu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title