Haberler

O Ses Türkiye finalisti Alkan Dalgakıran kimdir? O Ses Türkiye Alkan Dalgakıran kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

O Ses Türkiye'de yarı final heyecanının ardından final heyecanı yaşanmaya başladı. 6 yarışmacının finale kaldığı yarışmada finalistlerden Alkan Dalgakıran merak konusu oldu. Peki, O Ses Türkiye finalisti Alkan Dalgakıran kimdir? O Ses Türkiye Alkan Dalgakıran kaç yaşında, nereli? Alkan Dalgakıran kimin takımında?

Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise'nin jüri koltuğunda oturduğu, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşanıyor. İzleyiciler finale çıkan isimler hakkında araştırma yaparken O Ses Türkiye finalisti Alkan Dalgakıran kimdir? O Ses Türkiye Alkan Dalgakıran kaç yaşında, nereli sorularının yanıtlarını aradı.

ALKAN DALGAKIRAN KİMİN TAKIMINDA?

O Ses Türkiye finalisti Alkan Dalgakıran, Seda Sayan'ın takımında yer alıyor.

O SES TÜRKİYE FİNALİSTİ ALKAN DALGAKIRAN KİMDİR?

Alkan Dalgakıran, 25 yaşında. Alkan Dalgakıran, aslen Yalovalıdır. O Ses Türkiye'de en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Alkan Dalgakıran, Bursa'da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran 'Trafik' adında bir müzik grubuna üye. Seda Sayan'ın takımında yarışan alan Alkan Dalgakıran'ın sosyal medyada oldukça destekleyeni bulunuyor.

Alkan Dalgakıran son olarak, Müslüm Gürses'in Nilüfer şarkısını seslendirerek yarı finale geçme hakkını kazanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Seda Sayan Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ünlü oldu gitti artık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title