Haberler

Nizipli Tekvandocunun Başarısı

Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Kocaman, Almanya açık tekvando şampiyonasında üçüncü oldu.16-22 Ocak 2012 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Gençler Türkiye Tekvando...

Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Kocaman, Almanya açık tekvando şampiyonasında üçüncü oldu.

16-22 Ocak 2012 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü sporcusu Muhammet Emin Kocaman, 3 ve 4 Mart 2012 tarihleri arasında bin 100 sporcunun katıldığı ve Almanya'nın Hamburg şehrinde yapılan Almanya açık tekvando şampiyonasında ise 78 kiloda şampiyona üçüncüsü oldu.

Elde edilen başarının mutluluğunu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ile paylaşan sporcu Kocaman, katılmış olduğu müsabakanın zorluğunu ve elde ettiği başarı hakkında bilgi vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

Elde edilen başarı ile ilgili açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, "Sporcumuzun bu başarısı bizleri oldukça mutlu ve memnun etmişti. Biz zaten kendisini Almanya'ya uğurlarken bir başarı ile döneceğinden emindik. Bizi mahcup etmedi. Başta Türkiye olmak üzere Gaziantep ve Nizip'e yakışır bir başarı ile ilçeye dönmüş ve bizleri sevindirmiştir, ben elde edilen başarı nedeniyle başta sporcumuzu ve onu yetiştiren antrenörümüze teşekkür eder ve müsabakalarda bize her tülü kolaylık sağlayarak yanımızda olan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı'ya, İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz'e ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'a teşekkür ederim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Almanya Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title