Haberler

Nizip Sydv'den Kurban Bayramı Yardımı

Nizip Kaymakamlığı Soysal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurban Bayramı Dolayısıyla Muhtaç Vatandaşlara 75 Lira Yardımda Bulundu

Nizip Kaymakamlığı Soysal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurban Bayramı dolayısıyla muhtaç vatandaşlara 75 lira yardımda bulundu.

Nizip'te yardımdan yararlanmak isteyen ve listelerde ismi bulunan vatandaşlar Vakıfbank önünde kuyruklar oluşturdu. Nizip Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı tedbirler aldı.

Nizip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Nizip merkez mahallelerinde 1133, köylerde 562 kişi olmak üzere toplam 1695 kişi yardımlardan faydalandı.

Nizip merkez mahallelerinde dağıtımın 06 Ekim Cumartesi günü ve 07 Ekim 2010 Pazar günü Nizip Vakıflar Bankası aracılığı ile yapıldığı, köylerdeki dağıtımın ise henüz belirlenmediği ve önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı kaydedildi. (İRF-SEÇ-ÜNS) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title