Haberler

Niğde Alkollü Avukatın Çarpıp Kaçtığı Yurt Müdürü, Yaşam Savaşı Veriyor Hd

Alkollü avukatın çarpıp kaçtığı yurt müdürü, yaşam savaşı veriyorNİĞDE'de 2.20 promil alkollü olduğu belirlenen avukat A.G.A.

Alkollü avukatın çarpıp kaçtığı yurt müdürü, yaşam savaşı veriyor

NİĞDE'de 2.20 promil alkollü olduğu belirlenen avukat A.G.A.'nın otomobili ile çarpıp kaçtığı, 14 gündür hastanede ölüm kalım savaşı veren yurt müdürü Nafiz Özerbaş'ın (57) ailesi, şüphelinin gözaltına alınıp serbest kalmasına tepki gösterdi.

7 Haziran'da Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde meydana gelen kazada, teravih namazı çıkışı evine giden Niğde Kredi Yurtlar Kurumu Ömer Halisdemir Yurdu Müdürü Nafiz Özerbaş'a bir otomobil çarptı. Kaza sonrası sürücü kaçtı. Olaydan kısa süre sonra yakalanan sürücü A.G.A.'nın kaza sırasında 2.20 promil alkollü olduğu belirlendi. İşlemlerin tamamlanmasını ardından adliyeye sevk edilen avukat A.G.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 gündür Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam savaşı veren Nafiz Özerbaş'ın ailesi, A.G.A'nın serbest kalmasına tepki gösterdi. Nafiz Özerbaş'ın kızı Zeynel Elif Gülderen, "Babam evden namaz için çıktığında alkollü bir sürücü geliyor çarpıyor. Onu ölüme terk edip kaçıyor. Bir lokantanın önünde kaza olduğu için vatandaşlar babama yardım ediyor ve hastaneye kaldırıyor. 14 gündür yoğun bakım ünitesi önünde bekliyoruz. Tamamen çaresiziz bilinci kapalı. Vücudunda sayısız kırık var ve kafasında da kırıklar var. A.G.A.'da alkollü olarak bir cana kast edip kaçtığı için herhangi bir masumiyet aramıyoruz. Bu yüzden bu şahsın tutuklanmasını istiyoruzö dedi. Nafiz Özerbaş'ın oğlu Fatih Özerbaş ise "2.20 promil alkollü yakalanan birinin olay yerinden kaçmasına rağmen tutuklanmamasını kabullenmiyoruz. Adaleti savunan kişilerin bizim hakkımızı savunan kişilerin bunu yapmasını biz ailecek kaldıramıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Halisdemir Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title