Haberler

Nevşehir: Oğuz Çetin Tatilini Kapadokya'da Geçiriyor

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Oğuz Çetin, Ramazan Bayramı Tatilini Ailesi ile Birlikte Kapadokya'da Geçiriyor.

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Oğuz Çetin, Ramazan Bayramı tatilini ailesi ile birlikte Kapadokya'da geçiriyor.

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle eşi Melike, oğlu Baru ve kızı Buğçe ile birlikte Kapadokya Bölgesi'ne gelen A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Oğuz Çetin, bölgede düzenlenen balon turlarına katıldı. Milli antrenör, Kapadokya bölgesindeki peribacalarını bu sabah balona binerek izledi. Sabahın erken saatlerinde ailesi ile birlikte Anatolian Balloons şirketine ait sıcak hava balonu ile Göreme beldesinden havalanan Oğuz Çetin ve ailesinin bindiği balonda aynı zamanda bölgede bulunan Japon bir turist gurubu da vardı. Yaklaşık 1,5 saat havada kalan Oğuz Çetin ve ailesinin bindiği balon Göreme, Uçhisar, Avanos ve Çavuşin semalarında seyretti.

Gökyüzünden izlediği Kapadokya'ya hayran kaldığını belirten Çetin, bölgeye ilk fırsatta yeniden geleceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title