Haberler

Netflix'in İlk Türk Dizisi Hakan: Muhafız, IMDB'ye Yüksek Giriş Yaptı

Güncelleme:

14 Aralık Cuma günü izleyiciyle buluşan Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) IMDB'ye yüksek giriş yaptı. Muhafız IMDB'de 9,3 puan aldı.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Yurdaer Okur'un başrollerde oynadığı Hakan: Muhafız dizisi yayınlanan 1. sezonuyla büyük beğeni topladı.Yayınlanmadan önce büyük bir heyecanla beklenen ve ilk bölümleriyle büyük ilgi gören Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinin IMDb puanı da belli oldu.

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN KONU OLDU

İlk Türk Netflix dizisi olan Hakan : Muhafız (The Protector) İstanbul'u korumak zorunda olan bir kahramanın fantastik hikayesini anlatıyor. Dizinin 1. sezonu 14 Aralık Cuma Netlix'te yayınlandı. 45 dakikalık 10 bölümden oluşan Hakan : Muhafız dizisinin ilk sezonu büyük ilgi gördü. Hakan : Muhafız sosyal medyada da en fazla konuşulan konulardan oldu.

Netflix'in İlk Türk Dizisi Hakan: Muhafız IMDB'ye Yüksek Giriş Yaptı

IMDB'YE YÜKSEK GİRİŞ YAPTI

Hakan: Muhafız (The Protector) IMDb'ye de 9.3 gibi yüksek bir puanla giriş yaptı.

Netflix'in İlk Türk Dizisi Hakan: Muhafız IMDB'ye Yüksek Giriş Yaptı

HAKAN MUHAFIZ / THE PROTECTOR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizide sıradan ve genç Hakan'ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul'u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atması konu alınıyor. Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul'da Hakan aslında hikayenin başında Kapalıçarşı'daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak! Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Netflix'in İlk Türk Dizisi Hakan: Muhafız IMDB'ye Yüksek Giriş Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Eleştirmen:

Uyuşturucu davasından göz altına alınan biri birde İstanbul''u kurtaracak öyle mi? Başka oyuncu mu bulamadınız yahu

25
9
yanıtYanıtla
Gelecekkk:

Gördüğüm en iyi dizi 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

6
17
yanıtYanıtla
Heyhat:

1. sezon bitti de bizim mi haberimiz yok.

yanıt0
yanıt2
adımızı yazdık:

izlediğin ilk dizi mi ?

yanıt1
yanıt1
LEŞ BİR DİZİ SORRY GUYZ:

dünyanın en iyi yapımlarıyla eş değer puan alacak kadar?para verip puan bastırmışlardır çünkü senaristleri, yönetmeni, oyunculuklar BERRRRRRBAT.

13
10
yanıtYanıtla
Nogay:

pek başarılı bulmadım. . Her şeyden önce yüzlerce yıllık bir Türk tarikatından bahsediliyor ama Türk kültürüne aykırı ne varsa hepsini yapıyorlar. . senaryosu zayıf. . tutmaz bence

8
6
yanıtYanıtla
Nehir:

İzlemedim ama cizgi filmden etkilenmisler herhalde konusuna bakarsa n trt çocukta "ıstanbul muhafizlari" var ona benzettimm)))

10
3
yanıtYanıtla
aa:

LAN SISIRMEYIN LAN BEN IZLEMEDIM BILMEM

5
5
yanıtYanıtla
Gelecekkk:

Gördüğüm en güzel dizi 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

2
5
yanıtYanıtla
BİRİ:

çarpışma buna 10 basar

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title