Haberler

Neeskens: Daha İyi Olabilirdik

Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, Maçta Daha İyi Olabileceklerini Ancak Alınan 3 Puandan Dolayı Memnun Olduklarını Söyledi.

Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, maçta daha iyi olabileceklerini ancak alınan 3 puandan dolayı memnun olduklarını söyledi.

Neeskens, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, ''Hedefimiz galip gelmekti. Böyle net bir galibiyetten dolayı mutluyuz. İlk yarının 3-0 bitmesi bizi motive etti. Saha içinde 10 günlük kamptan dolayı yorgunlukları sezinledik. Belki daha iyi oynayabilirdik ama sonuçta 3 puanı aldık ve bundan dolayı memnunum'' şeklinde konuştu.

-NISTELROOY İLE KONUŞMAMIZ OLMADI-

Johan Neeskens, bazı basın organlarında transfer edeceklerine dair haberler çıkan Real Madrid'li futbolcu Ruud Van Nistelrooy ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını söyledi.

Konuyla ilgili bir soru üzerine Neeskens, ''Ne benim ne de Rijkaard'ın Nistelrooy ile bir konuşması oldu. Bunlar İngiliz basınında yer alan şeyler. Onun dışında Türk basınına baktığımızda Galatasaray için yazılan isimler 10'u geçti. Bizim şu ana kadar yaptığımız tek transfer Lucas Neill. Diğerleri için beklemeniz lazım'' değerlendirmesini yaptı.

Yeni transfer Neill'e övgüler yağdıran Neeskens, ''Kendisi iyi bir futbolcu, bunu İngiltere'de gösterdiği performanstan da anlayabilirsiniz. Bu tip oyuncuların takıma katılması takımın başarısı için önemli. Önümüzde zorlu bir döneme gireceğiz, her mevki için iki oyuncu olması gerekli. Onun takıma katılması çok önemli, memnunuz'' ifadelerini kullandı.

Neeskens, Emre Çolak'ın performansından çok memnun olduklarını dile getirerek, ''Zaten çok kaliteli futbolcu. Daha önce de kendisini bize göstermişti. Bu tip genç oyuncuyu ne zaman oyuna sokacağınız çok önemli 3-0 iken aldık oyuna, baskı yoktu üzerinde. A2 takımından kendisini biliyoruz. Kendisi çok kaliteli bir oyuncu. Önümüzdeki haftalarda oynayıp oynamayacağını şimdiden bilemem'' diyerek sözlerini tamamladı.

-EMRE GÜNGÖR: REKABETE HAZIRIM-

Galatasaraylı futbolcu Emre Güngör, Lucas Neill'in transferiyle savunmada doğacak forma savaşına hazır olduğunu söyledi.

''Forma savaşı Galatasaray için güzel bir şey'' diyen Emre ''Bugüne kadar yaşadığım sakatlar hiçbir zaman ciddi değildi. Tam seviyemde değil ama yavaş yavaş iyi duruma geliyorum. Yeter ki ben iyi olayım, forma savaşına her zaman hazırım'' şeklinde konuştu.

Denizli Belediyespor maçına da değinen Emre, 'Bizim için güzel bir maç oldu. Gruptan çıkmayı hemen hemen garantilemiş gibiyiz. Takım olarak çok iyi havaya sahibiz. Ligde de bunu devam ettirmek istiyoruz. Lig, kupa ve Avrupa'da hedeflerimize ulaşmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Emre Güngör, maçta iki gol atan Emre Çolak'ı çok sevdiklerini belirterek, ''Soyunma odasında kendisini tebrik ettik. İnşallah böyle oynamaya devam eder ve Galatasaray yeni bir yıldız kazanır'' dedi.

-MEHMET: ''YERİMDE OYNARSAM TAKIMA DAHA FAYDALI OLURUM''-

Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal, Denizli Belediyespor karşılaşmasını kazanarak, grupta liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Mehmet Topal, sürekle farklı mevkilerde oynatılmasıyla ilgili bir soru üzerine, ''Benim yerim önlibero, yerimde oynarsam takıma daha faydalı olacağımı düşünüyorum. Ama ben profesyonel bir oyuncuyum bu nedenle hocam bana nerede görev verirse versin, elimden geleni yapmaya çalışırım'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Topal, yeni transferleri Lucas Neill'in iyi bir futbolcu olduğunu ve takımlarına önemli katkı sağlayacağını da dile getirdi.

-DOLUTAŞ: EZİLMEDİK-

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, Galatasaray ile oynamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, oyun olarak rakiplerine ezilmediklerini söyledi.

Kupada iddiasız olarak maça çıktıklarını anlatan Dolutaş, ''Gruptaki son maçımızdı ve iddiamız yoktu. Bizim ligimiz önümüzdeki hafta başlıyor. Bu maçı lig öncesi prova olarak düşünüyorduk. Türkiye'nin köklü kulüplerinden Galatasaray ile oynamanın mutluluğunu yaşadık. Galatasaray karşısında ezilmedik, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. Oyunsal yönden değerlendirdiğimizde skorun böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncularımızı soyunma odasında kutladım. Ligde sıkıntıdan kurtulup hak ettiğimiz yere gelmeyi düşünüyoruz. Kupadaki maçlara hazırlık ve prova niteliğinde baktık'' diye konuştu.

-HELVACI: İSİM VEREMEM-

Kulüp ikinci başkan Mehmet Helvacı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, ''Ancak şu anda yerli, ya da yabancı isim veremeyiz. Öyle yaparsak almak istediğimiz oyuncunun fiyatı artar'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title