Haberler

    Mutluluk Bakanlığı kuran Birleşik Arap Emirlikleri 'gülmek için' hedef yükseltti

    Güncelleme:

    Birleşik Arap Emirlikleri, Dünya Mutluluk Raporu'nda ilk 20'de yer alan ülkelerden biri. Dubai kenti dünyanın en mutlu yerlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Milli politika hedeflerinden biri mutluluk olan ülkede birçok yeni girişim söz konusu

    Birleşik Arap Emirlikleri, Dünya Mutluluk Raporu'nda ilk 20'de yer alan ülkelerden biri. Dubai kenti ise dünyanın en mutlu yerlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Milli politika hedefleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda Mutluluk ve Refah Bakanlığı kurulmuştu. Bunun yanı sıra ülkede yaşayanların yüzünün gülmesi için birçok yeni girişim söz konusu.

    HSBC tarafından hazırlanan Yabancı Ülkede Yaşayanlar Raporu'nda, Birleşik Arap Emirlikleri çalışma açısından dünyanın en iyi ülkelerinden 4'üncü sırada yer alıyor. Buraya taşınmanın en önemli nedenleri arasında ise daha yüksek maaş, kariyerde ilerleme ve daha bir yaşam kalitesine sahip olma var.

    Kaynak: Euronews.com / Ekonomi

    Dubai Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title