Haberler

Mustafakemalpaşa'da Kursiyer Öğrenciler Mankenlere Taş Çıkardı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Yıl Sonu Fuarı ve Teknoloji Şenliği Kapsamında, Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi'nin Ortak Defilesi Nefesleri Kesti.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl Sonu Fuarı ve Teknoloji Şenliği kapsamında, Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortak defilesi nefesleri kesti.

Kursiyer öğrenciler kendi tasarlayıp diktikleri kıyafetleri profesyonel mankenlere taş çıkartırcasına taşıyarak podyuma çıktı. Birbirinden değerli el emeği göz nuru kıyafetleriyle podyuma çıkan kursiyer öğrenciler, seyircilerin beğenisini alırken, alkış yağmuruna tutuldu. Onlarca kıyafetin sunulduğu defilede kursiyer mankenler göz kamaştırdı. Defilenin sonunda ise kursiyerlerin tamamının ellerinde Türk bayrağıyla podyumda yer alması seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

(UU-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title