Haberler

Muş - Otomobil ile Kargo Kamyonu Çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı

Otomobil ile kargo kamyonu çarpıştı: 1 ölü 3 yaralı Muş'ta otomobil ile bir kargo firmasına ait kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Otomobil ile kargo kamyonu çarpıştı: 1 ölü 3 yaralı

Muş'ta otomobil ile bir kargo firmasına ait kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün Sungu Beldesi yakınlarında meydana geldi. Bitlis'ten Muş istikametine seyir halinde olan Ferit Koyuncu yönetimindeki 49 AE 777 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ferit Binici idaresindeki 49 AN 962 plakalı kargo kamyonu ile çarpıştı. Otomobilin ön kısmının hurdaya döndüğü kazada, Ferit Koyuncu (54) ve yanındaki Ceyhan Yıldırım (34) ile kamyon sürücüsü Ferit Binici (41), yanındaki Yusuf Binici (10) yaralandı. Yaralananlar Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı, sürücü Ferit Koyuncu tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, Muş-Bitlis karayolunda kısa süreli trafik aksaması oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Muş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ALLAH mekanını cennet etsin. Ferit abi cok değerli bir abimizdi, nur içinde yatsın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title