Haberler

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, Objektiflere Yakalandı

Güncelleme:

Uzun süredir aşk yaşadıkları konuşulan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, Ortaköy'de bir mekanda yemek yerken görüntülendi. İkili, çıkışta karşılarında gazetecileri görünce büyük şok yaşadı.

İki aydır birlikte olan ancak ilişkilerini itiraf etmeyen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, Ortaköy'de objektiflere yakalandı. Yakın çevresine, "Çok âşığım" dediği öğrenilen ünlü popçu, sevgilisini elleriyle besledi.

AŞIKLAR ORTAYA ÇIKTI

Merve Boluğur'dan dört ay önce boşanan Murat Dalkılıç'ın adı bir süredir oyuncu Hande Erçel'le anılıyordu. Aynı eve taşındıkları iddia edilen ikili Ortaköy'deki bir mekanda ortaya çıktı.

SAMİMİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Dostlarıyla yemek yiyen çiçeği burnunda çift, samimi halleriyle objektiflere takıldı.

ELLERİYLE BESLEDİ

HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre; yakın çevresine, "Çok aşığım" dediği öğrenilen Dalkılıç, yemek boyunca sevgilisini elleriyle besledi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Ünlü çift çıkışta karşılarında gazetecileri görünce büyük şok yaşadı. Soruları yanıtsız bırakan ve hızla araçlarına yönelen ikiliden Dalkılıç'ın sevgilisinin yanı yerine öne oturması dikkat çekti.

İkili böyle görüntülendi;

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, Objektiflere Yakalandı

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, Objektiflere Yakalandı

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, Objektiflere Yakalandı

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, Objektiflere Yakalandı

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, Objektiflere Yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (5)

Mayk:

aynı mekanda otururken çagirdim magazincileri kusura bakmayin

2
0
yanıtYanıtla
Gerçek bu:

Normalde İstanbul Ortaköy terkedilmiş, Hiçbir canlının yaşamadı bir yer yüzden oraya gitmişlerdi. Gazetecileri de Orda görünce evet başlıkta da yazdığınız gibi ŞOK yaşamışlar. Hayret

1
0
yanıtYanıtla
Güney:

Büyük haber

1
0
yanıtYanıtla
Rambo:

Sizce Ece murata vermiş mı

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Evlenmemek gerek. Yoksa bi tane soysuzun teki adamın aklına giriyor. Yuvayı dağıtıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title