Haberler

Muradiye'de 3 Ayrı Araçta 18 Bin Paket Sigara ve Silah Ele Geçirildi

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Düzenlenen Operasyonlarda, 3 Ayrı Araçta 18 Bin Paket Kaçak Sigara ve Irak Yapımı 7.65 Çapında Bir Tabanca Ele Geçirildi.

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, 3 ayrı araçta 18 bin paket kaçak sigara ve Irak yapımı 7.65 çapında bir tabanca ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şubesi Büro Amirliği ekipleri dün gece saat 21.00 sıralarında 27 B 7709 plakalı aracı durdurmak istedi. İhtara uymayan sürücü, uzun kovalama neticesinde 30 Evler mevkiinde karanlıktan yararlanıp, aracı terk ederek kaçtı. İki kişi olduğu belirtilen şahıslar aranırken, araçta yapılan aramada 10 bin 500 paket sigara ele geçirildi. Büro amirliğine gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, Şelale Mevkii'nde takibe aldıkları 25 DA 819 plakalı aracı Kandahar Mahallesi'nde bulunan Behçetler Petrolü'nde durdurarak yaptıkları kontroller neticesinde araç içerisinde 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili E.Ş. ve Ş.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. Diğer bir olayda ise çarşı içinde 65 LC 709 plakalı araç şüphe üzerine durduruldu. Sürücü Ş.Ö.'nün şüpheli hareketleri neticesinde arama yapılan şahıs üzerinde Irak yapımı 7.65 marka bir tabanca ele geçirildi.

Olaylarla ilgili yakalanan 3 zanlı hakkında soruşturma sürdürülürken, terk edilen araçtan kaçtıkları belirtilen 2 kişinin aranması ise sürüyor.

(SS-SS-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title