Haberler

Mülkiyelilere İyi Haber: Mevcut Bina Yıkılmayacak

Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanlığı'na, Birliğin Mevcut Binasının Yıkılmasına Muhalif Olan İhsan Feyzibeyoğlu Seçildi.

Mülkiyeliler Birliği Genel Başkanlığı'na, birliğin mevcut binasının yıkılmasına muhalif olan İhsan Feyzibeyoğlu seçildi. Feyzibeyoğlu, yönetim olarak ilk önce Mülkiyeliler Birliği'nin bina sıkıntısını masaya yatıracaklarını ifade ederek, "Biz, Kızılay'daki mevcut binamızı koruyacağız. Bize İncek yolu üzerinde bir yer tahsis edildi. İki yıllık bir süreçte burayı değerlendireceğiz. Fakat Kızılay'daki mevcut bina yıkılmayacak" dedi.

Mülkiyeliler Birliği'nin dün yapılan 42. Genel Kurulu'nda, Feyzibeyoğlu başkanlığındaki "Birlikte Yönetelim Grubu" seçimleri kazandı. Feyzibeyoğlu, ANKA'ya yaptığı açıklamada, bir mülkiyeli olarak Kızılay'daki mevcut binayı çok önemsediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Şimdiki binamızda en az iki yıllık süreçte vazgeçemeyeceğiz. Çünkü bu büyük bir kopukluk yaratır. İncek'te bize yer tahsis edildi. Projeler olmadı o nedenle askıya alındı. En kısa zamanda bunu halledeceğiz. Fakat mevcut binayı koruyacağız. Burada öğrencilerimizin gelip dinlenebileceği, ödevlerini yapabileceği, etkinliler gerçekleştireceği bir yer olarak kalsın. Biz mevcut binayı terk etmeyeceğiz. Kızılay'a inen mülkiyeliler için koruyacağız bu binayı. Diğer tarafı ise yüzme havuzu olan daha konsept hale getireceğiz."

Öte yandan, birliğin dünkü genel kurulunda yapılan seçimin ardından, Yönetim Kurulu Üyelikleri'ne, Mustafa Akgökçe, Binnur Berberoğlu, Turgay Erpul, Doç. Dr. Ahmet Alpay Dikmen, Filiz Levendoğlu ve Alper Demir getirildi.

Mülkiyeliler Birliği Denetim Kurulu, Mustafa Adıgüzel, Suat Kepenek, Nermin Ateş, Onur Kurulu ise Ali Serindağ, Bahri Öktem, Prof. Dr. Metin Kazancı, Uluç Gürkan ve Onur Arı'dan oluştu.

Mülkiyeliler Birliği Yüksek Danışma Kurulu üyeliklerine de Atila Uzer, Aydın Esen, Engin Erem, Ali Rıza Sözen, Betül Yener, Hasan Nuri Veysi Kırıklar, Hasan Yaman, Hikmet Çiner, İsa Coşkun, Mehmet Değerliyurt, Serap Kuzu, Süleyman Gökdemir, Tekin Çınar, Şükrü Ünal Ülkü ve Yücel Mertoğlu seçildi.

Ayrıca, Mülkiyeliler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu'nda boş bulunan bir üyeliğe Vecdi Seviğ, Vakıf Denetim Kurulu'nun üyeliklerine ise Ahmet Kavaklı ile Oya Hitay getirildi.(ANKA)

(EÖ/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title