Haberler

Muhtar Azası da Maaş İstiyor

Gülşehir ilçesine bağlı Eskiyaylacık köyü muhtar azası Durmuş Bağcı, maaş talebinde bulundu.

Gülşehir ilçesine bağlı Eskiyaylacık köyü muhtar azası Durmuş Bağcı, maaş talebinde bulundu.

Yerel seçim öncesi muhtarlık ve azalık sisteminin yeniden düzenlenerek, azalara da maaş ödenmesi talebinde bulunan Bağcı, yaptığı açıklamada, dönem boyunca azaların da çeşitli sorumluluklar aldığını belirtti.

Bağcı, "Muhtarlara maaş desteği yapılması gibi biz azalara da verilmesini istiyoruz. Zira muhtarın olmadığı yerde bizler de görev yapmak zorunda kalıyoruz. İşimizden gücümüzden oluyoruz. Muhtar maaşı kadar olmasa da onun yarısı kadar maaş alsak memnun kalırız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Gülşehir Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Süleyman çankaya:

aza maaş yoktur devlet yardım evet sin

0
0
yanıtYanıtla
Süleyman çankaya:

maaş yoktur devlet aza

yanıt0
yanıt0
Kadir gönen:

Osmaniye sumbas ilçesi karaömerli mah. Muhtarlığınca. Siz Degerli devlet büyüklerimizden talebimizin maaşın en azından yarısı kadar bir ücret veye ödenek olmasada sigortamızın yapılması lazım. Zaman zaman kendi işimizi gücümüzü bırakıp , halkın hizmetinde çalışmak zorundayız. Üyelik imzası onay, yerinde verilecek kararları işimizi bırakıp imza atarak, veya her türlü mahalle köy işlerinin yardımıyla uğraşarak her türlü fedakarlıklarda bulunmaktayız. Burda devletimizin azalarının ya sigortasını veya muhtar maaşının yarısı kadar bir ücret verilmesini istiyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Kadir gönen:

Osmaniye sumbas ilçesi karakterli mah. Muhtarlığınca. Siz Degerli devlet büyüklerimizden talebimizin maaşın en azından yarısı kadar bir ücret veye ödenek olmasada sigortamızın yapılması lazım. Zaman zaman kendi işimizi gücümüzü bırakıp , halkın hizmetinde çalışmak zorundayız. Üyelik imzası onay, yerinde verilecek kararları işimizi bırakıp imza atarak, veya her türlü mahalle köy işlerinin yardımıyla uğraşarak her türlü fedakarlıklarda bulunmaktayız. Burda devletimizin azalarının ya sigortasını veya muhtar maaşının yarısı kadar bir ücret verilmesini istiyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Kadir gönen:

Degerli devlet büyüklerimizden talebimizin maaşın en azından yarısı kadar bir ücret veye ödenek olmasada sigortamızın yapılması lazım. Zaman zaman kendi işimizi gücümüzü bırakıp , halkın hizmetinde çalışmak zorundayız. Üyelik imzası onay, yerinde verilecek kararları işimizi bırakıp imza atarak, veya her türlü mahalle köy işlerinin yardımıyla uğraşarak her türlü fedakarlıklarda bulunmaktayız. Burda devletimizin azalarının ya sigortasını veya muhtar maaşının yarısı kadar bir ücret verilmesini istiyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Şenol artar:

Bu yoruma bende katiliyorum ayni zamanda muhtar baş azalarında silah ruhsati verilmesini talep ediyoruz muhtar olmadığı zamanlarda bizde görev yapıyor ve daimi çalışmak zorunda kalıyor ve masraflarımızı kendi cebimizden ödüyoruz en azından bizlerede maaş bağlanmasını talep ediyoruz daha iyi bir hizmet anlayışı içerisinde olmanın isterimdeyiz saygilarimla

0
0
yanıtYanıtla
Süleyman:

aza maaş yoktur az maaş yeder

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title