Haberler

Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor? Mucize Doktor dizisinde yer alan hastane hangi şehirde, hangi ilçede bulunuyor?

Güncelleme:

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un nerede çekim yaptığı merak edildi. Peki, Mucize Doktor nerede çekiliyor? Hangi il, ilçe ve mahallede çekimler yapılıyor? Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor? Çekimler hangi hastanede yapılıyor? Hastane İstanbul'da mı yer alıyor?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor'un nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki Mucize Doktor dizisi nerede çekiliyor? Mucize Doktor dizisindeki hastane nerede? Mucize Doktor hangi şehirde, hangi ilçede çekiliyor? Mucize Doktor dizisi hastane ismi ne?

MUCİZE DOKTOR HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisindeki hastane sahneleri İstanbul Pendik'te bulunan Medical Park hastanesinde gerçekleşmektedir. Medical Park hastaneleri yönetimi ile dizi yönetimi, dizi çekimleri için anlaşma yapmıştır.

Kısacası Mucize Doktor dizisi İstanbul'un Pendik ilçesinde çekilmektedir. Dizideki hastane Pendik'te yer alıyor. Dizinin çoğu sahnesi burada çekilmektedir. Ek olarak dizinin ilk sahnelerinin geçtiği yer ise Bilecik Merkez'e bağlı bazı köylerdir.

Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor? Mucize Doktor dizisinde yer alan hastane hangi şehirde, hangi ilçede bulunuyor?

MUCİZE DOKTOR HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Mucize Doktor her hafta Perşembe günü saat 20:00 'da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi kaosa boğar. Maksimuma çıkarılan güvenlik önlemlerine rağmen herkes süratle patlama noktasına sürüklenirken Ali'nin aklındaysa Vuslat yüzünden kalbini kırdığı Ezo vardır. Adil, Ali'ye arkadaşını geri vermeye karar verir. Ve tam bu sırada hastanede biriken ortak nefret hedefini bulur. Ama bu hedef hiç beklenmedik, masum biridir. Sevgi hepimizi kurtarabilir mi? Yoksa bazılarımız için çok geç midir?

MUCİZE DOKTOR OYUNCU KADROSU

Taner Ölmez

Onur Tuna

Sinem Ünsal

Hazal Türesan

Özge Özder

Murat Aygen

Fırat Altunmeşe

Hayal Köseoğlu

Bihter Dinçel

Korhan Herduran

Reha Özcan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Medical Park İstanbul Pendik Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title