Haberler

Motosiklet Kazası: 2 Yaralı

Bodrum İlçesinde, İki Motosikletin Çarpıştığı Kazada Sürücüler Yaralandı.

Bodrum ilçesinde, iki motosikletin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı.

Kaza, dün gece saat 21:00 sıralarında Turgutreis beldesinde meydana geldi. Belde merkezi istikametine giden S.K.'nın kullandığı 48 TA 567 plakalı motosiklet, önünde giden K.T.'nin kullandığı plakasız olduğu belirtilen mobiletle çarpıştı. Kazada, sürücüler araçlarından yere düşerek yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Özel Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan K.T. yoğun bakıma alınırken, diğer yaralı Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya karışan K.T.'nin 16 yaşında olduğu öğrenilirken diğer aracın sürücüsünün de ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

Bu arada güvenlik güçleri, kazanın nasıl meydana geldiği konusunda soruşturmasına devam ederken, bir iş yerinin güvenlik kamerasının kazayı saniye saniye kaydettiği öğrenildi. Bunun üzerine iş yeri sahibi evine telefon açılarak iş yerine çağırıldı. Güvenlik güçlerinin yanı sıra çevredeki esnaf ve işletmeciyi tanıyanlarda güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Trafik polisleri, kamerayı izledikten sonra elektronik eşya üzerine işletmecilik yapan Mustafa Çoban'ın iş yerinden ayrıldı. Dükkanda bulunan komşular ise güvenlik kamerasını izlemeye devam etti. Defalarca kayıtları izleyen vatandaşlar yorumları ile kazanın oluşumunu belirlemeye çalıştı. İşletmeci Mustafa Çoban, "İzlediğimizden anladığımız kadarı ile öndeki motosikletin yavaşlaması anında arkadaki motor direk vuruyor. Tam anlayamıyoruz. Daha detaylı bir incelemede ortaya çıkacaktır" dedi.

(OU-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title