Haberler

Mısırcık Köyü Un Değirmenine Kavuştu

Mısırcık Köyünde Köylere Hizmet Götürme Birliği Tarafından Yaptırılan Un Değirmeni Köy Halkına Hizmet Vermeye Başladı.

Mısırcık köyünde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan un değirmeni köy halkına hizmet vermeye başladı.

Kilis Valisi Nevzat Turhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, Bayındırlık ve İskan Müdürü Ahmet Akaycan, İl Tarım Müdürü Ali Eker ve İl Milli Eğitim Müdür Mehmet Emin Akkurt ile birlikte merkeze bağlı Mıcırcık köyünde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan un değirmeninde incelemelerde bulundu.

Vali Turhan, un değirmeninde inceleme sırasında yaptığı açıklamada, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Mısırcık köyüne un değirmeni yaptırdıklarını belirterek, "Devletimiz köylerimize son yıllarda ciddi yatırımlar yapmaya başladı. Köylerimizin KÖYDES projesi kapsamında yol, su ve alt yapı sorunlarının büyük bir bölümü giderildi. Sadece yol yapıp, su getirmiyoruz, bir çok alanda köylere hizmet götürüyoruz. Mısırcık köyüne, çevre köylerin de yararlanması için yapılan un değirmeni de bunlardan biridir. Köylerimizin gelişen çağa ayak uydurmak ve yaşam kalitesini yükseltilmesi için her türlü çalışmaları yapıyoruz" dedi.

(MAD-SMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title