Haberler

Mısır Ulusal Sirki Kuzey Irak'ta

Irak'ın Kuzeyinde Yeni Yıl Hazırlıkları Bütün Hızıyla Sürüyor. Mısır Ulusal Sirki Özel Davetle Çeşitli Süleymaniye'ye Geldi.

Irak'ın kuzeyinde yeni yıl hazırlıkları bütün hızıyla sürüyor. Mısır Ulusal Sirki özel davetle çeşitli Süleymaniye'ye geldi.

Süleymaniye Bowling Merkezinde ilk gösterilerin sunan sirkin ilerleyen günlerde çadır kurması bekleniyor. Mısır Ulusal Sirki'ne büyük ilgi gösteren Süleymaniyeliler, doyasıya eğlendi.

Mısır Ulusal Sirki palyaçosu Atıf Muhammed Saad, "Buradaki ilgi gerçekten çok güzel. Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Halk, bize ilgi gösteriyor ve Mısırlıları seviyorlar. Okullarda ve üniversitelerde de eğlenceler düzenleyeceğiz. Herkesi bowling merkezine bekliyoruz" derken, sirk Müdürü Muhammed Ebu Leyla, "Kürt kardeşlerimizden aldığımız davet üzerine buraya geldik. Mısır sirkinin gösterilerini burada ilk defa sunuyoruz. Burada güvenlik olmadığı söyleniyor ancak bütün dünyaya Kuzey Irak'ın

güvenli olduğunu söylemek istiyorum. Bunun delili de bizim burada gösteri yapabilmemiz. Süleymaniyelileri gösterilerimizi izlemeye davet ediyoruz. Dohuk'ta da gösteriler yapmayı planlıyoruz. Sevgili Iraklı kardeşlerimizi mutlu etmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Mısır Ulusal Sirkinin Erbil ve Dohuk'ta da gösteriler yapması bekleniyor.

(SF-CY-CY-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title