Haberler

Minik Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi

Sultanhisar Gazi İlköğretim Okulu Öğrencileri Tarafından Hazırlanan "Ah Şu Gençler" Adlı Tiyatro Oyunu Vatandaşların Beğenisine Sunuldu.

Sultanhisar Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyunu vatandaşların beğenisine sunuldu. Sultanhisar Belediye Düğün Salonu'nda sahnelenen oyunu İlçe Kaymakamı Orhan Mardinli. Belediye Başkanı Fazıl Törün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Turan, daire müdürler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli izledi. İlköğretim okulu öğrencileri tarafından sahneye konulan "Ah Şu Gençler" isimli tiyatro oyunu, izleyicilerden bol bol alkış aldı.

Öğrencilerin sahnede gösterdikleri performansın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aktolun, öğrencilerin gerçek birer tiyatrocu gibi hiç zorlanmadan rollerinin gereğini yaptığını ifade etti. Bu noktaya gelinceye kadar okulda defalarca çalışmaların tekrarlandığını belirten Aktolun, "Öğrencimiz rollerini çok iyi çalıştıklar ve hiçbir heyecan duymadan profesyonelce oyunu sergilemeleri, velileri kadar bizleri de sevindirdi. Bu çalışmalarda yürütülen eğitim çalışmalarına da destek oldu. Öğrencilerin hayatta gerçeklerle yüzleşmesi, gençliğin okuldaki yaşamları ile evlerde öğrenci ve ana-baba ilişkilerinin ve de okulda öğretmen ve arkadaşlar arasında ki ilişkilerin ele alındığı oyunu Türkçe Öğretmenimiz Şule Bal hazırdı" dedi.

Öğrencilerin başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu açıklayan İlçe Kaymakamı Orhan Mardinli de, "Bu çocukların hepsi geleceğin tiyatro sanatçıları arasında yer alacak. Rollerini çok iyi hazırlanmışlar. Kendilerini kutluyorum ve başarılarının devamını istiyorum" diye konuştu.

(MB-İK) 06.06.2008 18:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title