Haberler

Minik Kaan Madalyaları Yeniledi

Güncelleme:

Foçanın başarılı minik sporcusu Kaan Yüksel (9) Türkiye Karate Federasyonu ve Cengiz Deniz Spor Kulübü tarafından İstanbul'da düzenlenen İllerarası Dostluk Karate Festivali'nde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

İstanbul Küçükçekmece Halkalı spor salonunda düzenlenen turnuvaya İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Ankara, Isparta, Tekirdağ ve İzmir'den 20 kulübün 360 sporcusu katıldı.

Aliağa T.Erol Fight Clup adına turnuvaya katılan Foça Reha Midilli İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel (9), 2009 doğumlular ferdi kumite'de 2. olarak kürsüye çıktı. Yüksel ferdi olarak kazandığı gümüş madalyanın yanısıra aynı kategoride takımının Bursa Mert Karate takımıyla 3.lüğü paylaşması nedeniyle birde bronz madalya sahibi oldu.

Dereceye giren sporcu ve takımlara, madalya ve kupaları törenle verildi.

Kaan Yüksel ve takım arkadaşları İstanbul'da 13-15 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 8.Uluslar arası Türk Açık Karate Turnuvası(8 th Internatıonal Turkısh Open Karate Tournament)'nda da madalya arayacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bora Füzesi İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title