Haberler

Milli İttifak" Milletvekili Adaylarından Aa'ya Ziyaret

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) oluşturduğu "Milli İttifak"ın Sakarya milletvekili adayları, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) oluşturduğu "Milli İttifak"ın Sakarya milletvekili adayları, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Ünlü, ziyarette yaptığı konuşmada, iki partinin genel başkanlarının özverili çalışmalarıyla güzel bir ittifak oluşturduklarını söyledi.

Kurulan ittifakın, çok olumlu yansımaları olduğunu vurgulayan Ünlü, "Önemli bir heyecan, önemli bir sinerji oluştu. Biz de yerelde teşkilatlarımızla birlikte toplantılar yaptık. Canla, başla gayretle kardeşhane bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ünlü, ittifakın açıklanmasından bu yana 20 gün geçtiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"O dönemde ittifak çalışmaları esnasında Türkiye genelinde yaptırdığımız anketlerde yüzde 8.2'lerde olan ittifakımızın seçmen bazındaki oranı her geçen gün dalga dalga yayılarak 20 gün içerisinde yüzde 13'lere ulaştığını görüyoruz. 30 gün içerisinde çok daha fazla insana yayılarak, Türkiye'de bu seçimlerin çok farklı, milletimiz adına müspet sonuçlar doğuracak bir meclis yapısı oluşacağına inanarak çalışıyoruz ve inşallah seçmen bazında da gittiğimiz her yerde bunu görüyoruz. Bu vesileyle gayretlerimiz biraz daha artıyor. İnşallah biz başaracağımıza inanıyoruz."

AA Sakarya Bölge Müdürü Cemal Coşkun da ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, milletvekili adayları İsmet Aksoy, Eyüp Yıldırım, Suat Hayri Çillioğlu, Fikret Özer, Gürbüz Pertev, BBP Sakarya İl Başkanı Burhan Aygün ve il yöneticileri yer aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title