Haberler

Milletvekilinden Ekmek Fırını Açılışı

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Uzunköprü'de ekmek fırınının açılışını yaptı.

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Uzunköprü'de ekmek fırınının açılışını yaptı.

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, eski milletvekili Rasim Çakır, ilçe belediye başkanları ile ilçe yöneticileri, Edirne Belediyle Meclis Üyesi Hakan Yürek'in Uzunköprü ilçesindeki ekmek fırının açılışına katıldı.

Recep Gürkan açılışta yaptığı konuşmada, yatırım yapan iş adamlarını her zaman desteklediklerini belirtti. Gürkan, Uzunköprü'de açılan ekmek fırınının ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Edirne Belediye başkanı Hamdi Sedefçi de Belediye Meclis Üyesi Hakan Yürek'i tebrik etti. Sedefçi, "Belediye meclis üyemiz Hakan kardeşime Uzunköprü'de açtığı bu iş yerinde bol kazançlar diliyorum. Allah kendisini utandırmasın. Hayırlı işler diliyorum" dedi.

HASDAL Ekmek Fırını sahibi Hakan Yürek ise kendilerini Uzunköprülülere tanıtmak amacıyla bir haftadır ücretsiz ekmek dağıttıklarını ve bugün de ücretsiz pide ve ekmek dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yürek, açılışa katılan başta milletvekili Gürkan, Sedefçi olmak üzere eski Milletvekili Rasim Çakır, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramis Özgen ile parti yöneticilerine teşekkür etti.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title