Haberler

Milas - Plastik Botun Peşinden Gidip, Geri Dönemedi

Plastik botun peşinden gidip, geri dönemedi Muğla'nın Milas İlçesi'nde plajda oynayan çocuklara ait plastik botun rüzgarla açığa sürüklenmesi üzerine geri getirmek amacıyla peşinden giden 69 yaşındaki Necdet Gözütok, suda kayboldu.

Plastik botun peşinden gidip, geri dönemedi

Muğla'nın Milas İlçesi'nde plajda oynayan çocuklara ait plastik botun rüzgarla açığa sürüklenmesi üzerine geri getirmek amacıyla peşinden giden 69 yaşındaki Necdet Gözütok, suda kayboldu. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmalarında Gözütok'un cesedi bulundu.

Milas'ın Ören Mahallesi Yalı Mevkiinde dün denize giren evli ve 3 çocuk babası Necdet Gözütok, bir süre sonra dinlenmek üzere kıyıya çıktı. Bu sırada kıyıda bulunan çocuklara ait şişme botun dalgalarla kıyıdan uzaklaştığını fark eden Gözütok, geri getirmek için peşinden gitti. Gözütok'un bir süre sonra gözden kaybolması üzerine, yakınları durumu Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Dünden itibaren bölgede Gözütok'un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Salih Güvenlik ekipleri, 4 mil açığa ve 25 metre derinliğe kadar geniş bir alanı aradı. Marmaris Salih Güvenlik Komutanlığı'nda görevli 9 dalgıç dipten, bir helikopter havadan ve AFAD ekipleri de liman çevresinde iki botla arama yaptı. İlk olarak Gözütok'un paletinin tekine ardından da peşinden gittiği kırmızı renkli bota ulaşıldı. İki gün boyunca süren çalışmalardan olumlu bir sonuç alınamadı. Kaymakam Fuat Gürel olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kayıp adamın ailesini teskin etmeye çalıştı.

Bugün saat 19.00 sıralarında neredeyse kaybolmasının üzerinden geçen 24 saatin ardından ekipler, Gözütok'un cesedini 4 kilometre ileride kıyıya vurmuş halde buldu. Gözütok'un cesedinin Muğla Adli Tıp Kurumu morguna konulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İYİ YÜZÜCÜYDÜ

Gözütok'un damadı Cihan Özbey, bölgede yazlıklarının bulunduğunu; kayınpederinin çok iyi yüzücü olduğunu ve herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığını belirterek, "Bir çocuğun oyuncak botu denizde sürüklendiği sırada babam durumu fark ederek geri getirmek istemiş. Bir saat kadar haber alamayınca Sahil Güvenliğe haber verdik. Sahil Güvenlik, gece geç saatlere kadar arama yaptı. Bu sabah ise arama çalışmalarına Marmaris'ten gelen dalgıçlar da dahil oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Milas Ören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title