Haberler

    Microsoft Kış Reklamları, Yine Apple'ı Hedefe Koydu

    Apple'ı topa tutan tutana, tüm teknoloji firmaları reklamları ile Apple ürünlerine laf etmeyi pek seviyor, Microsoft da bu akımın öncülerinden.MacBook'lara, iPhone'lara ve iPad'lere taş atmayı seven reklamlar dizisinde en eğlenceli örnekler Lenovo Yoga 3 Pro reklamları, çeşitli Samsung cihaz reklamları ve hatta Ikea katalog reklamları. Evet, Ikea bile zamanında Apple ile dalgasını geçti.

    Apple'ı topa tutan tutana, tüm teknoloji firmaları reklamları ile Apple ürünlerine laf etmeyi pek seviyor, Microsoft da bu akımın öncülerinden.

    MacBook'lara, iPhone'lara ve iPad'lere taş atmayı seven reklamlar dizisinde en eğlenceli örnekler Lenovo Yoga 3 Pro reklamları, çeşitli Samsung cihaz reklamları ve hatta Ikea katalog reklamları. Evet, Ikea bile zamanında Apple ile dalgasını geçti. Ama Microsoft bu işin kralı denilebilir.

    MacBook, MacBook Air ve iPad Air ile dalga geçmeyi seven Microsoft, bu sefer de kış tatili ve Noel dönemine hazırlanıyor. Tatilde bolca satış yapmayı umduğu Surface Pro 3 tablet/dizüstü hibrid bilgisayarı ile MacBook Air'i karşılaştıran firma, aşağıdaki reklam boyunca tabii ki kendi ürününü övmekle meşgul.

    Samsung bir ara işi iyice ileri götürüp, daha piyasaya çıkmadan iPhone 6 ile bile dalga geçmişti.

    The post Microsoft Kış Reklamları, Yine Apple'ı Hedefe Koydu appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Samsung Lenovo Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title