Haberler

MHP Kayseri Teşkilatından Bahçeli'ye Destek Ziyareti

Güncelleme:

MHP Kayseri İl Teşkilatı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi genel merkezde ziyaret ederek hem 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu, hem de olağan kurultay için destek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi genel merkezde ziyaret ederek hem 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu, hem de olağan kurultay için destek verdi.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, 25'inci Dönem Milletvekilleri Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, üst kurul delegeleri, ilçe başkanları, kadın kolları ve parti yönetimi, Ankara'daki parti genel merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Kayseri il teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağan kurultayın 18 Mart 2018'de yapılacağını belirterek, "Kayseri il teşkilatının ortaya koymuş olduğu ülkücü ve dik duruşunuzdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Genel seçimlerde olduğu gibi karar sizin, günü saati geldiğinde istediğiniz adayı çıkarabilirsiniz. İstediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz. Bu sizin ülkücü olarak hakkınızdır. Ama ikili oynayanların bundan sonra ve şimdi milletvekili olarak kabulü mümkün değildir. MHP'yi istismar edip gelecekte MHP'de yer bulamayanların şimdi bir tarafta yer alabilmek için kendisine, davasına ve seçmenine gösterdiği ihaneti kabul edemeyiz. Siz de Kayseri teşkilatı olarak, 'Biz seçtik, bize danışmadan istifa edemezsiniz' sözü, siyasi ahlak açısından duvara yazılacak bir sözdür. Bu sebepten dolayı ortadaki davranışların çok yönlü okunması lazım. Bu vesile ile bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum. Tuzaklara düşmeden yolunuza devam etmenizi ümit ediyorum. Ne olursa olsun ama tüzük ve MHP geleneklerine uygun olduğunuz müddetçe başımın üzerinde yeriniz var. Ama onun haricinde ölümüne mücadele ederim. Herkes bunu böyle bilsin" diye konuştu.

Kayseri il teşkilatı olarak Devlet Bahçeli'nin emrinde olduklarını ifade eden İl Başkanı Baki Ersoy da, "Genel Başkanımızın emrinde ve yanındayız. Ülkücü evlatları olarak kendisini ziyaret ederek hem geçmiş olsun temennisinde bulunduk hem de desteklerimizi bir kez daha ifade ettik" dedi.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Baki Ersoy Kayseri Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title