Haberler

MHP İl Başkanı Kaya'dan, Kasaplar Odasına Ziyaret

MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve beraberindeki heyet, Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'yı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve beraberindeki heyet, Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'yı ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Kaya, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, milletvekili adayları ve parti üyeleri, Kasaplar Odası Başkanı Yardımcı'yı makamında ziyaret etti.

Kaya, ziyarette seçim beyannamesini anlatarak 1 Kasım seçimleri için destek istediklerini belirtti. Esnafın sorunlarının görüşüldüğü kaydedilen ziyaretti Kaya, "13 yıldır AKP'nin uyguladığı ekonomik politikalar iflas etti ve bu da tüm Türkiye'yi ekonomik darboğaza soktu. Tek kurtuluş 1 Kasım seçimlerinden sonra MHP iktidarı ile mümkün olacak" dedi.

1 Kasım seçimlerinden oldukça ümitli olduklarını, Türk milletinin gerçekleri gördüğünü ve artık iktidara geleceklerine inandıklarını vurgulayan Kaya, şunları kaydetti:

"Özellikle son dönemlerde ülkemizde özellikle ekonomide yaşanan ciddi sıkıntılar herkesi sıkıntıya sokarken en büyük darbeyi ise esnafımız aldı. Biz iktidar olduğumuz zaman yatırım yapan, istihdam sağlayan girişimcilere vergi indirimi yapacağız. Vadeli satışlarda KDV erteleme sistemi getireceğiz. Yeni iş yeri açan esnafımıza beş süreyle vergi ve prim ayrıcalığı tanıyacağız. AVM Yasasını toptan değiştirerek küçük esnafımızın rahat bir nefes almasını sağlayacağız. Bu çalışmaları yaptığımız zaman hem esnafımız rahat bir nefes alacak hem de ülkemizde ciddi manada yaşanan ekonomik darboğaz ortadan kalkacak."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kasaplar Odası Başkan Osman Yardımcı, MHP heyetine başarılar diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Osman Yardımcı Mehmet Günal Adnan Kaya Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title