Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Aksaray'da."Bölücü Güruh Türk Milliyetçiliğini Zincirlemek ve Türklüğü...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü güruh Türk milliyetçiliğini zincirlemek ve Türklüğü silmek için AKP'nin takip edeceği yol haritasını kanlı kalemi ile çizmiştir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü güruh Türk milliyetçiliğini zincirlemek ve Türklüğü silmek için AKP'nin takip edeceği yol haritasını kanlı kalemi ile çizmiştir" dedi.

Bahçeli, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Aksaray Belediye Başkanı Aday Takdimi Toplantısı'nda, bugün Türkiye'nin çok tehlikeli bir sınırda olduğunu, tehditlerin varlığımıza ve birliğimize yönelik suikastların alarm verici bir noktada bulunduğunu ifade etti.

Türk milletinin ateşe atılmanın arefesinde ve Türk devletinin parçalanmanın eşiğinde olduğunu öne süren Bahçeli, "AKP Hükümeti PKK ile tokalaşırken, Türk milleti arka arkaya tokat yemektedir. Başbakan, İmralı canisi ile dostluk çemberi kurarken, Türkiye dört bir koldan kumpas kümesine alınmaktadır. AKP-BDP-PKK ve CHP bölücü ortaklığı ile sürdürülen kirli operasyon, karanlık kampanya, aziz milletimizi bitişe, bölünmeye ve batağa doğru AKP ile sürüklemektedir" diye konuştu.

"Terör lobisi, AKP'yi esir almış, kardeşliğimizi, birlikte yaşama irademizi ve vatanımızı fidye olarak istemiştir" diyen Bahçeli, şunları kaydetti:

"Bölücü güruh Türk milliyetçiliğini zincirlemek ve Türklüğü silmek için AKP'nin takip edeceği yol haritasını kanlı kalemi ile çizmiştir. Başbakan Erdoğan bu tuzağa düşmüş, bu oyuna gelmiş ve bu sinsiliğin pençesine hapsolmuştur. Başbakan Erdoğan için tek amaç; başkan olabilmek ve saltanatını kurumsallaştırmaktır. Bunun dışındaki her şey ya önemsiz ya anlamsız ya da görmezden gelecek kadar değersizdir. Türk milletinin bölünmesi, Türk vatanının parçalanması ve PKK'nın meşru bir unsur haline gelmesi Başbakan için itina gösterilmesi ve tedbir alınması gereken bir husus değildir. Şayet bugün Türkiye İmralı canisinin ağzına bakar hale gelmişse, bunun vebalinin kim ya da kimlerin üstünde olduğu bellidir. Eğer bugün İmralı canisi Türk milletine meydan okuyan ve gözdağı veren bir küstahlığa ulaşmışsa, bunun sebebi herkesin malumlarıdır. Nihayetinde AKP hükümetine bakan her şeyi görecek ve tüm gerçekleri fark edecektir. Başkanlık sistemi Başbakan Erdoğan'ın aklını başından almış, hezeyan çamuruna saplanmasına neden olmuştur. İmralı canisi bu konuda Başbakan'ın arkasında durmuş, beraberce yürümenin teminatını yattığı yerden vermiştir. Bizzat kendisi İmralı canisi ile eş güdüm ve adı konulmamış eş başkanlık görevi ile Türkiye üzerinde hesaplar yapmaktadır. İmralı canisine ilgisi ve yakınlığı öyle bir boyut almıştır ki kartvizitine ilave olarak İmralı başyaverliğini ve İmralı mabeyincisini zımnen iliştirmekte bir beis görmemiştir."

-"Bu gidişat hayra alamet değil"-

Bahçeli, bu gidişatın hayra alamet olmadığını, Başbakan Erdoğan'ın on binlerce vatandaşın, on binlerce günahsızın kanını dökmüş bir canavara Türkiye'yi peşkeş çektiğini savunarak, şöyle devam etti:

"Meclis'teki bölücüler, AKP'nin izni ve teşviki ile heyetler halinde İmralı'ya gidip gelmekte, mesajlar alıp vermektedir. Bölücü terör örgütünün Kandil'deki ayağı milletvekili kabul günleri düzenlemekte, İmralı'dan gelen haberleri almakta ve değerlendirmektedir. Böylece İmralı canisinin Kandil'e ve Avrupa'ya yazdığı ihanetle kapkara kesilmiş mektuplar adreslerine ulaşmakta ve sahiplerini bulmaktadır."

Başbakan Erdoğan'ın daha düne kadar "Kandil'e gidin" sözleriyle azarladığı BDP'lileri artık bizzat kendisinin yönlendirerek sözde barış ve çözüm elçileri adı altında dağa ve Avrupa'ya sevk ettiğini söyleyen Bahçeli, "BDP'liler AKP zırhı ile donanmış PKK'nın inine BOP pusulası ile varmışlardır. Sonunda BDP'liler layık oldukları yere Kandil elebaşlarının huzuruna el pençe divan durarak çıkmış, İmralı'dan aldıkları talimat listelerini Başbakan'ın uygun görüşüyle arz etmişlerdir" ifadelerini kullandı.

Gazi Meclis'in içinden böylelerinin çıkmasının tam bir yüz karası olduğunu ifade eden Bahçeli, TBMM'nin dün istila ve işgale karşı direncin karargah merkezi, milli duruşun ana damarı iken bugün bu hallere düştüğünü dile getirdi.

-"Rüyasında bile görse inanmaz"-

Bahçeli, AKP ve BDP'nin teröristlerle buluşmak ve söz kesmek için kılıktan kılığa girerek milletin vekaletini yerlerde sürüdüğünü iddia ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İmralı canisi bizzat hükümet ve bir Başbakan tarafından mesajlarının dağ kadrosuna iletileceğini rüyasında bile görse inanmaz, birisi böyle söylese de aklı ve havsalası almazdı. Maalesef AKP ile birlikte hayal olan ne varsa gerçeğe dönüştü. Olmayacak ne varsa, imkansız olarak ne görülüyorsa hayata geçmiştir. Gerçekte Başbakan'ın ustalık dönemi olarak isimlendirdiği 3. iktidar yıllarının Türkiye'yi yıkmak ve yok etmek üzerine temellendirildiği gayet net olarak ortaya çıkmıştır. Şurasını samimiyetle ifade etmeliyim ki; AKP Türk milletine ihanetten, Türk devletini sabote etmekten suç üstü yakalanmıştır. Başbakan Erdoğan, İmralı canisi ve örgütü ile Türkiye Cumhuriyeti'ne savaş aşmıştır. Teröristbaşının BDP'lilerle görüşmesinde sarf ettiği kurşun gibi sözlerine ne Başbakan ne de hükümetinden henüz hiçbir cevap gelmemiş, gelememiştir. Görüyoruz ki; Başbakan sanki dilini yutmuştur. Kabul edilemez diyalogları sızdıran gazeteye her türlü kötü sözü kullanmıştır da İmralı canisine 'sen kimsin, hadi oradan' diyememiştir."

Bahçeli, İmralı canisinin görüşlerinin nasıl ve kimler tarafından sızdırıldığı konusunun danışıklı dövüş halinde polemik malzemesi yapıldığını öne sürdü.

İmralı canisinin diklenmeleri, "küçük dağları ben yarattım" edaları karşısında bir şey olmamış gibi suskun kalındığını öne süren Bahçeli, "Bize göre sükut ikrardan kaynaklanmaktadır. Demek ki Başbakan İmralı canisinin tüm dayatmalarını sineye çekmiş ve beklentilerinin taksit taksit karşılanacağı güvencesini vermiştir. İmralı canisi 'çözüm' diye AKP'nin şifrelerini çözmüştür. Barış adı altında AKP'nin bahtını bağlamış, bilincini dağlamıştır" dedi.

-"Kelepçeleri çözmeye başlamıştır"-

"Artık terörist başı için özgür kalma umudu doğmuş, çözüm süreci denilen karanlık dehliz, kelepçeleri çözmeye başlamıştır" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakan yeni yoldaşı, yeni kardeşi ve ilelebet birlikte yürüyeceği dostu ile bölünme sürecinin görev dağılımını çoktan yapmıştır. Anlaşıldığı kadarıyla AKP'yi iktidara getirdiğini, Başbakan'ı vatana ihanet suçundan kurtardığını iddia eden canibaşı, bu şekilde ödüllendirilmekte, bunlarla taltif edilmektedir. Böyle giderse terörist Öcalan özgür kalacak, Türk milleti örselenecek, vatan özelleşecek, milli devlet özerkleşecek, Türkiye terörün öz sermayesi haline gelecektir. Bunun sonucunda Türkiye Cumhuriyeti'nin yerinde yeller esecektir. Kurucu felsefe, Türk milletinin bin yıllık beraberliği Allah korusun ama çatırdayarak çökecektir. Başbakan Erdoğan ya tehdit altında veya hedeflerinin gereğinden dolayı freni patlamış, lastiği inmiş, aynı bir yük kamyonu gibi yokuş aşağı inmektedir. İmralı canisi attığı gollerle Başbakan'ın kontrol ve denetimini felç etmiş, üstüne üstelik PKK'nın silah bırakacağı yalanıyla bastırdıkça taleplerine cevap almıştır. AKP, PKK'ya hem şerefinin tapusunu vermiş, hem de Türk milletinin el sürülmez haklarına leke sürdürmüştür. Bunun kimsenin yanına bırakılmayacağı ve henüz Türk milliyetçilerinin son sözü söylemediği iyi bilinmelidir."

Bahçeli, erken zafer çığlıkları atanların son gülen taraf olmayacaklarının akıllardan çıkarılmaması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Başbakan ve hükümeti, İmralı canisine oksijen kaynağı olmuş ve yoğun bakımdan çıkarılmıştır. Türkiye çözüm adıyla zulmün ve parçalanmanın kenarına kadar getirilmiş durumdadır. Artık yaşananlar çığırından çıkmış, çizmeyi aşmış ve her şeyi ters yüz etmiştir."

Önümüzdeki yerel seçimlerde Aksaray Belediye Başkan adaylarının mevcut il başkanları Rıfkı Karabatak olduğunu açıklayan Bahçeli, Karabatak'a başarılar diledi.

Bahçeli'nin konuşması sık sık salondakilerin alkış ve sloganlarıyla kesildi.

Konuşmanın ardından sanatçı Ahmet Şafak bir konser verdi.

Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy

Yayıncı: Ahmet Kayır - AKSARAY

Kaynak: AA / Yerel

Devlet Bahçeli Aksaray İmralı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title