Haberler

MHP'den, Gmis Genel Başkanı Denizer'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Yönetimi, Genel Maden İşçileri Sendikası (Gmis) Genel Başkanı Ramazan Denizer'i Ziyaret Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak il yönetimi, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ramazan Denizer'i ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Korkutan önderliğindeki ziyarette, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)'nun sorunları konuşuldu. TTK'nın işçi açığının acilen kapatılması gerektiğini ve işçi açığı giderilmezse 2009 yılına kadar kurumun kapanacağını belirten GMİS Genel Başkanı Ramazan Denizer, "Türkiye Taşkömürü Kurumumuzun işçi açığı gün geçtikçe artmakta. Emekli olan arkadaşlarımızın yerine yenileri alınmadığı için üretim istenilen düzeye çıkmıyor. Acilen 2 bin + 2 bin üretim işçisi, en az 500 kişide merkez atölyelerine işçi alınması gerekiyor. İşçi açıkları giderilmezse 2009 yılında kurumumuz kapanır. Zorluklarımızı her defasında anlatıyoruz. Acilen bu işçi açıkların giderilmesini istiyoruz. Devletimize güvenmek zorundayız. Devletimizi yönetenler ise Zonguldak'ı düşünmek zorundalar" dedi.

TTK'nın kanayan bir yara haline geldiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Korkutan, "Türkiye Taşkömürü Kurumu gün geçtikçe daha kötüye gitmekte. İşçi açıkları giderilmediği için kurumumuz zor durumlardan geçiyor. TTK kapanırsa, ilimiz biter. TTK kapatılırsa yatırım yapılmayan, unutulmuş iller arasına gireriz. TTK'nın bu sorununa el birliği ile destek olmamız gerekiyor. Bu sorunun önüne geçmemiz gerekiyor" dedi.

Konuşmaların ardından Denizer, ziyaretleri için Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimine başarılar dileyerek, teşekkür etti.

(SŞ-SŞ-Y) 14.05.2008 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title