Haberler

Mersin: Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 72. Yıldönümü

AK Parti Mersin Merkez İlçe Başkanı Fehmi Gür, Kadınların Mutlaka Siyaset İçinde Yer Almaları Gerektiğini Belirterek, "Tüm Kadınlarımızı Aktif Siyaset Yapmaya Davet Ediyoruz" Dedi.

AK Parti Mersin Merkez İlçe Başkanı Fehmi Gür, kadınların mutlaka siyaset içinde yer almaları gerektiğini belirterek, "Tüm kadınlarımızı aktif siyaset yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 72. yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Gür, aktif siyaset içinde yer alan kadınların azlığına dikkat çekerek, "Tüm kadınlarımızı hangi siyasi parti olursa olsun, kendilerini nereye ait hissediyorlarsa orada, ama mutlaka siyasetin içinde olmaya davet ediyorum" diye konuştu. Bir çok batılı ülkeden önce seçme ve seçilme hakkına kavuşan Türk kadının, gücünün farkında olmadığını ifade eden Gür, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak ben, siyasete ilgi duyan kadınlarımızı AK Parti çatısı altına davet ediyorum. Gelin, gücünüzü ve zarafetinizi siyasete katın. Biz biliyoruz ki, kadının olduğu her yerde başarı daha çabuk gelecektir. Hayatın her alanında kadınlarımızla omuz omuza olmayı temenni ediyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title