Haberler

Mersin: İsrail'in Beyt Hanun Saldırısına Tepkiler

İsrail'in Beyt Hanun'da Gerçekleştirdiği Saldırıya Tepkisini Dile Getiren Eğitim-bir-sen Mersin Şube Başkanı Fırat Yaman, Yaşanan Saldırılar Karşısında Sessiz Kalan Dünyanın, İnsanlığını Bile Unutmuş Göründüğünü Söyledi.

İsrail'in Beyt Hanun'da gerçekleştirdiği saldırıya tepkisini dile getiren Eğitim-Bir-Sen Mersin Şube Başkanı Fırat Yaman, yaşanan saldırılar karşısında sessiz kalan dünyanın, insanlığını bile unutmuş göründüğünü söyledi.

Şube binasında yaptığı basın açıklamasıyla İsrail'in, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'da gerçekleştirdiği saldırıyı kınayan Yaman, tüm dünyanın gözleri önünde Filistin'de bir insanlık dramı yaşandığını belirtti. Filistin'de yaşananların daha öncede Bosna, Kosova ve Lübnan'da gerçekleştiğini anımsatan Yaman, İsrail'in, Filistin'de kadın-çocuk ayrımı gözetmeden yaptığı füze saldırılarının, gerçek anlamda bir soykırım olduğunu kaydetti.

Açıklamasında, Fransa'nın sözde Ermeni soykırım inkarını suç sayan yasa tasarısına değinen Yaman, "Son günlerde soykırım şarlatanlığına soyunan, elleri Cezayir kanlarıyla kirlenmiş Fransa'nın Filistin'deki soykırımı görmesini elbette beklemiyoruz. İsrail, ABD ve AB, kısacası emperyalist dünya, insan hakları bir tarafa, insanlığını bile unutmuş gözükmektedir. Tüm bunların yanında yapılan katliamlara hala sessiz kalan bölge ülkelerinin yöneticilerini de hayretle ve ibretle izliyoruz. İsrail ve onun destekçilerinin işlediği bebek cinayetlerini ve bu cinayetler karşısında sessiz kalanları şiddetle kınıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title