Haberler

Mersin'de Resim ve El İşi Sergisi Açıldı

Mersin'in Alt Birim Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Bölgesinde Bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'nun 2006-2007 Eğitim-öğretim Sezonunda Hazırlamış Olduğu Resim ve El İşi Sergisinin Açılışını Yaptı.

Mersin'in alt birim Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar bölgesinde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'nun 2006-2007 eğitim-öğretim sezonunda hazırlamış olduğu resim ve el işi sergisinin açılışını yaptı.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin eğitim sezonu boyunca hazırlamış oldukları resim ve el işi sergisini gezerek, öğrencilerden yaptıkları eserler hakkında bilgi alan Tuna, yapılan ilginç çalışmalardan dolayı da öğrencileri kutladı. Sergi açılışı sonrası bir konuşma yapan Tuna, Atatürk İlköğretim Okulu'nun sadece eğitim açısından değil, sportif ve kültürel etkinlerde her zaman öne çıkan bir okul olduğunu belirterek, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Tahir Turan, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Çocukların hayallerini düşünceye, düşünceyi de resme ve cisimlere döktüklerini ifade eden Tuna, "Atatürk İlköğretim Okulu sadece eğitimdeki başarısı noktasında değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetleri ile öne çıkan bir okulumuz, bu konuda müdürümüze teşekkür ediyorum. Almış oldukları il ve bölge bazında sportif faaliyetlerdeki başarılarla Mersinimiz'in ve bölgemizin ismini en iyi şekilde bahsettiren bir okulumuz. Onlar başarılı olsunlar, belediye olarak her zaman yanlarında olacağımızı ifade

ediyorum" diye konuştu.

Okul olarak öğrencilerin en iyi şekilde yetişmeleri için, gerek eğitim alanında gerekse kültürel ve sportif etkinliklerle her türlü katkıyı sunduklarını kaydeden Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Tahir Turan ise, Başkan Tuna'ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.

(ÖT-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title