Haberler

Melikgazi Belediyesince Yapımı Tamamlanan Büyükpoyraz Cami Açıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde yer alan Büyükpoyraz Camii’nin düzenlenen tören ile ibadete açıldığını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yer alan Büyükpoyraz Camii'nin düzenlenen tören ile ibadete açıldığını söyledi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Sırasöğütler Caddesi Öğüt Sokakta gerçekleştirilen açılış törenine; Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Hayırsever Büyükpoyraz Aile Yakınları, Ak Parti Kayseri İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü, Kayseri Ticaret odası Başkanı Ömer Gülsoy, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ünal, AK Parti Melikgazi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Melikgazi İlçe Müftüsü Yahya Polat, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürlerinin ve mahalle halkı katıldı.

Her Cuma Namazı çıkışında açılış, temel atma gibi bir etkinliği gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Bugün Yıldırım Beyazıt mahallesinde BüyükpoyrazCamiinde Cuma namazını eda edeceğiz. Büyükpoyraz Camimizi hizmete açılış töreni için burada toplanmış bulunuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak ibadethanelere yapmış olduğumuz hizmetlere Büyükpoyraz Camii'nde de devam ettik. Büyükpoyraz Camimiz Belediyemiz tarafından tamamlanmıştır. Kentsel dönüşüm ile adeta yenilenen Yıldırım Beyazıt Mahallemiz 20 yıl önce gecekondu semti iken bugün prestij semtler arasında yer almaktadır ve gelişime ve yatırıma açık bir mahallemizdir. Kapalı Semt Pazaryeri ile Sosyal ve Spor tesislerinin tamamlanması ile yeni misyon ve vizyon kazanmıştır. Mahalle halkının sosyal yaşamında da değişim olmuştur. Çünkü aynı zamanda sosyal ve kültür merkezi de inşa edilmiştir. Alt yapı sorunu belediyemizce yerine getirilmektedir. Bu alanda yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına hız ve ağırlık verilmektedir" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Çelik, yine Kayseri Belediyecilik modelinin bir çalışmasına hep birlikte şahit oluyoruz, diyerek Büyükpoyraz Camisinin bölge halkına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kayseri Valisi Süleyman kamçı ise yine Melikgazi Belediyesi yine bir açılış diyerek, Melikgazi Belediye çalışmalarının şehre ayrı bir misyon ve vizyon kattığını eğitim, sağlık, kültür, spor, ibadet, sosyal ve spor olsun her alanda Melikgazi'nin yatırımlarının bulunduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası Büyükpoyraz camisinin açılışı yapılarak Cuma namazı kılındı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Yıldırım Beyazıt Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title