Haberler

Mehmet Yıldız Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Adana Karataş belediye başkan adayı olan Mehmet Yıldız isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Adana Karataş belediye başkan adayı olan Mehmet Yıldız isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Karataş ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Mehmet Yıldız isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Adana Karataş adayı Mehmet Yıldız kimdir? CHP Adana Karataş adayı Mehmet Yıldız yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Yıldız Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Adana Karataş belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Yıldız Karataş ilçesinde % 45,49 oranında oy almıştır. Karataş ilçesinde % 45,49 oranında oy olan Mehmet Yıldız adlı CHP adayı toplamda 6.986 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Yıldız Kimdir?

Mehmet Yıldız seçim sonuçları

Mehmet Yıldız, 1960 Karataş ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Karataş'ta yaptı. Yıldız, Karataş'ta beyaz eşya ve mobilya satış mağazası işletiyor. 40 yıldır ise zirai ilaç ve gübre bayiliği de yapan Mehmet Yıldız, esnaflık yapıyor. Yıldız, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Adana Karataş ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Yıldız Karataş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title