Haberler

Mehmet Aurelio "Hayatımın En Önemli Gününü Yaşadım. Bu Formanın Hakkını Vereceğim"

Fatih Terim'in Milli Takıma Davet Ettiği Aurelio Mutluluktan Uçuyor...

Fatih Terim`in milli takıma davet ettiği Aurelio mutluluktan uçuyor...

A Milli Futbol Takımı`nın Lüksemburg ile 16 Ağustosta yapacağı özel maçın aday kadrosuna çağrılan Fenerbahçeli Mehmet Aurelio, hayatının en önemli günlerinden birini yaşadığını söyledi.

Türk vatandaşlığına geçen Aurelio, Fenerbahçe Kulübü`nün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, ¨Bu, hayatımın en önemli günlerinden biri. Bana verilecek her görevi eksiksiz olarak yerine getirip, bu formanın hakkını vereceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın¨ dedi.

Türkiye`de bugüne kadar hiçbir yabancı oyuncuya bu görevin verilmediğini bildiğini vurgulayan ve tarihe geçtiği için de gurur duyan Aurelio, ¨Bunun bir ilk olduğunu biliyorum. Sorumluluğumun bilincindeyim ama artık kime unutmasın ki ben bir yabancı değil Türk vatandaşıyım. Benim Türk vatandaşlığına geçmemde ve milli takım forması giymemde yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle Fenerbahçe`deki tüm arkadaşlarımdan başkanımızdan ve hocalarımızdan çok destek gördüm. Artık bundan sonra Fenerbahçe`de olduğu gibi Türk Milli Takımı`nda da görevimi en iyi şekilde yapacağım¨ diye konuştu.

(HABER : SPOR-DHA/GIR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title