Haberler

Sultan Süleyman, Yeniçeri Ağasının Kellesini Aldı

Güncelleme:

Şehzade Selim'i ölümle tehdit eden Yeniçeri Ağasını, Sultan Süleyman canını alarak cezalandırdı.

Sultan Süleyman'ın hastalığından dolayı taht naibi olan Şehzade Selim, yeniçeri ocağını basınca kılıçlar çekildi ve Şehzade Mustafa sayesinde yeniçerilerin elinden kurtuldu.

İyileşip ayağa kalkan Sultan Süleyman bu durumu öğrenince Yeniçeri Ağası olan Ferhat Ağa'nın kellesini Şehzade Mustafa'nın kılıcıyla aldı. İşte geceye damgasını vuran o sahne...

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Medya Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500

Yorumlar (35)

Deja-vuDeja-vu85@hotmail.com:

La bu Osmutlilarin Kele ucurmaktan baska bildikleri birsey yokmuymus arkadas :) Simdi anliyorum El Kaide nin Kele ucurma sevdasi nerden geliyor.

15
40
yanıtYanıtla
ndr_hh@live.de:

Tarih bilgini böyle dandik dizilerden alirsan böyle yorum yapman da normaldir... Cehalet basa bela iste... :)))

yanıt0
yanıt0
hırsızlarewd@er3wd.co:

ne yazıkki senin dedeni gözden kaçırmışlar

yanıt0
yanıt0
Selimselimkls@hotmail.com.tr:

haddini bilmez denyoların kellesini uçuruyorlarmış.. Boş bi sevda gbi bişi değil bu.. Olsaydı şimdi, dingonun ahırına çeviremezdi ülkeyi kimse

yanıt0
yanıt0
Fatih1453aliak@gmail.com:

Devleti ve milleti hakkında boş konuşan ve vatan hainlerinin kellesi gidiyormuş. bence gayet güzelmiş...

yanıt0
yanıt0
Hakanteksen2@hotmail.com:

senin kellen değilde kazığa oturtulman daha uygun olurdu

yanıt0
yanıt0
anti-tirro virrozorbey@hotmail.com:

o degilde senin kelleni ucurmak gerek tirro virro

yanıt0
yanıt0
ÖMERC.semi_ha54@hotmail.com:

napsalardı OSMANLI İMPARATORLUĞUNA İHANET EDENLERİ TAHTA MI GEÇİRECEKLERDİ HE NE SANDIN SEN OSMANLIDA HAKİMİYET BİLDİĞİN KADAR KOLAY KAZANILMADI OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN HATALARI SİZİ İLGİLENDİRMEZ YAŞAYIN VE ÖNÜNÜZE BAKIN KİMSE O KÜÇÜK AKLI İLE TARİHİN DERİN NOKTALARINA İNİP TE YÜCE PADİŞAHLARIMIZIN ARKASINDAN KONUŞMASIN SULTAN SÜLEYMANDIR Kİ O ÇOK BÜYÜK VE YÜCE BİR PADİŞAHTIR''' '!!!!!:...

yanıt0
yanıt0
Reissultanat@arcor.de:

Bu filmde oynayan oyunculara bir baktiginiz zaman, rollere yakisip yakismadiklarini hemen görürsünüz. Birileri Osmanliyi karalamak icin bu filmi senaryoya sokmus. Oyuncularda gezi parkindaki capulcular. Kanuni Sultan Süleymanin hayati seferlerde ve Cephelerde cek etmekle gecmisti, Imparatorluk en iyi dönemini onun zamaninda yasamisti, bunlarin sundugu bibi bir saray hayati yasasaydi Osmanli 500 yil dünyaya hükmedemezdi. Bu capulcular kendileri görmek istedikleri ve tarih bilmeden Türk halkini rencide etmek icin böyle senaryolar hazirliyorlar.

15
27
yanıtYanıtla
MİSSuydu@hotmail.com:

DİZİ OLARAK İZLEDIGIMDE ÇOK ZEVK ALIYORUM. TARIHMI ANLATILIYOR :: TARIHI ÖGRENMEK İÇİN MUHTESEM YUZYILI SEYRETMEME GEREK YOK AÇAR TARH KITAPLARINI OKUURM ... BAZEN ÇOK ABARTIYORSUNUZ GERCEKDEN... )

33
4
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title