Haberler

Medvedev: Ordumuz Sorunlarını Çözdü

Rusya Devlet Başkanı Medvedev, Rus Ordusunun, Artık Sscb'nin Dağılmasının Hemen Sonrasındaki Gibi Kriz Hali İçerisinde Olmadığını, Sorunlarını Çözdüğünü ve Operasyonlara Hazır Hale Geldiğini Söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, Rus ordusunun, artık SSCB'nin dağılmasının hemen sonrasındaki gibi kriz hali içerisinde olmadığını, sorunlarını çözdüğünü ve operasyonlara hazır hale geldiğini söyledi.

Medvedev, Rusya Federasyonu'na bağlı Kuzey Osetya Cumhuriyeti başkenti Vladikavkaz'da Rus askerlerine hitaben yaptığı konuşmada, ''ordunun 1990'lı yıllarda içinde bulunduğu kriz halini aştığını'' belirterek, ''Ordu, artık her türlü barışı koruma operasyonunu yürütebilecek muharebe hazırlığına sahip'' dedi.

Orduda hala bazı sorunların bulunduğunu, bunlardan birinin de silah olduğunu kaydeden Medvedev, ''Ama son dönemde bu konuda bir çok şey yaptık, orduya daha iyi silahlar sağladık ama tabii bu hala yeterli değil'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title