Haberler

MasterChef Emir kimdir? MasterChef Emir Elidemir kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

MasterChef Türkiye yarışmacısı Emir Elidemir performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yemekleri ile jüriyi ve seyirciyi şaşırtan MasterChef Emir hakkında MasterChef Emir Elidemir kaç yaşında, nereli ve MasterChef Emir kimdir gibi soruların yanıtları araştırılıyor.

MasterChef kadrosunda yer alan MasterChef Emir, izleyicilerin ilgi odağı oldu. Yaptığı yemeklerle ve söylemlere dikkat çeken MasteChef Emir hakkında MasterChef Emir kimdir, MasterChef Emir Elidemir kaç yaşında, nereli gibi sorular soruluyor. Peki, MasterChef Emir kimdir?

MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

1994 yılında İzmir'de dünyaya gelen MasterChef Emir 26 yaşında. Emir Elidemir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamlanmıştır.

Florida'da, Amsterdam'da stajlar yapan Emir Elidemir, bu stajlardan birisini 2 Michelin yıldızlı restoranda gerçekleştirmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Michelin Haberler

500

Yorumlar (1)

Doğa dere:

Gerçekten iyi performanslı bir insan??????????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title