Haberler

Mardin'de 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Güncelleme:

Mardin'de 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Mardin'de 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Mardin Hükümet Konağı'ndaki etkinlikte Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okundu.

Törenin ardından Vali Yardımcısı Recep Aydın, Mardin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Abduselam Er, beraberindeki mahalle muhtarları ile Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti.

Demirtaş, muhtarların, devleti ve milleti temsil eden iki görevinin olduğunu belirterek, "Hizmetler muhtarlardan başlar. Biz yöneticiler vatandaşa hizmet yolunda muhtarlarımız ile beraber çalışıyoruz çünkü muhtarlarımız bu alanda daha aktif ve vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabiliyor." dedi.

Devlet kaynaklarının israf edilmeden vatandaşların ayağına kadar götürüldüğüne dikkat çeken Demirtaş, şunları kaydetti:

"Kış gelmeden bütün köy yollarımızın yamalarını bitirmeye çalışıyoruz. Önemli bağlantı yollarımızda da çok güzel asfalt yapıyoruz. En az 30-40 cm zemini yükseltiyoruz. Yağmur yağdığında gölet olmasın diye. Bizler devletin kaynaklarını hiç israf etmeden en güzel şekilde vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Muhtarlarımız ile en ücra köşedeki vatandaşımıza kadar ulaşıp, o vatandaşlarımızın da hizmetlerimizden yararlanması için bütün enerjimizi sarf edeceğiz."

.

Kaynak: AA / Yaşam

Hükümet Mardin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title