Haberler

Maradona, Taburcu Edildi

Arjantin ve Dünya Futbolunun Efsanevi Futbolcusu Diego Armando Maradona'nın, Tedavi Gördüğü Pskiyatri Kliniğinden Taburcu Edildiği, Alkol Tedavisinin İse Evinde Sürdürüleceği Bildirildi.

Arjantin ve dünya futbolunun efsanevi futbolcusu Diego Armando Maradona'nın, tedavi gördüğü pskiyatri kliniğinden taburcu edildiği, alkol tedavisinin ise evinde sürdürüleceği bildirildi.

Maradona'nın doktoru Alfredo Cahe, alkolik hepatit tedavisi için geçen mart ayında hastaneye yatan ve 2 hafta önce de psikiyatri kliniğine nakledilen yıldızın tedavisinin takibi için haftada 3 kez kliniğe geleceğini kaydetti.

Cahe, Maradona'nın karaciğerinin tadavisini sürdüreceklerini belirterek, bu tip rahatsızlıklardan korunmada en önemli etmenin alkol almaktan kaçınma olduğunu, hepatitin belli yollarla gelişebileceğini ve kontrol altına alınması gerektiğini dile getirdi.

Futbolu 1997 yılında bırakan Maradona, düzensiz yaşamı, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle birçok sağlık sorunu yaşıyor ve tedavi altına alınıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title