Haberler

Manisa: Manisa'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Manisa Valiliği'nin Düzenlediği Bayramlaşmada, CHP İl Başkanı Vehbi Köse ve Beraberindeki Yöneticiler, AK Parti İl Başkanı Dursun Ali Yıldız ve Misafir Olarak Gelen İçişleri Eski Bakanı Muzaffer Ecemiş'in Oğlu Talat Ecemiş'in Protokolle Aynı Masada Oturmasına Tepki Göstererek, Bayramlaşmaya Katılmadan Salonu Terk Etti. CHP İl Başkanı Köse, "Bunların Saltanatı Padişahlıkta Bile Yoktur" Diyerek, Protokolde Kravatsız Oturulmasına Tepki Gösterdi.

Manisa Valiliği'nin düzenlediği bayramlaşmada, CHP İl Başkanı Vehbi Köse ve beraberindeki yöneticiler, AK Parti İl Başkanı Dursun Ali Yıldız ve misafir olarak gelen İçişleri eski Bakanı Muzaffer Ecemiş'in oğlu Talat Ecemiş'in protokolle aynı masada oturmasına tepki göstererek, bayramlaşmaya katılmadan salonu terk etti. CHP İl Başkanı Köse, "Bunların saltanatı padişahlıkta bile yoktur" diyerek, protokolde kravatsız oturulmasına tepki gösterdi.

Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşmaya; Vali Refik Arslan Öztürk ve eşi Nejla Öztürk, Belediye Başkanı Bülent Kar ve eşi Selma Kar, Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, diğer protokol üyeleri ve İçişleri eski Bakanı Muzaffer Ecemiş de katıldı. Babası Muzaffer Ecemiş'le birlikte gelen Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Talat Ecemiş de, protokolün olduğu masada AK Parti İl Başkanı Yıldız'ın yanına oturdu. Salona sonradan gelen CHP İl Başkanı Köse, Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal ve Parti Genel Sekreteri Ahmet Çiftçi ise protokol masasında Yıldız ve yanındaki Talat Ecemiş'in oturmasına tepki gösterdi.

Bayramlaşmaya katılmayarak yöneticilerle birlikte salondan ayrılan Vehbi Köse, çıkışta karşılaştığı gazetecilere açıklama yaptı. Protokolde AK Parti İl Başkanı'nın olduğu kadar muhalefet olarak kendilerinin de yer aldığını söyleyen Köse, protokolde kravatsız oturulamayacağını iddia etti. Köse, "Protokol nedir bilmiyorlar. Bunların saltanatı padişahlıkta bile yoktur. AK Parti İl Başkanı'nın protokol masasında işi ne? Ayrıca yanında oturan kravatsız şahsın da kim olduğunu bilmiyoruz. Bunun gibi olaylar sık oluyor. CHP olarak hiçbir etkinliğe davet edilmiyoruz. Ne dini ne milli bayramlarda davetiye gönderiliyor. En son bu bayramda gönderildi" şeklinde konuştu.

Köse ve yöneticilerin ayrılmasının ardından salondakiler, bir süre protokol masasını inceledi. Talat Ecemiş ve Muzaffer Ecemiş de bayramlaşmanın ardından mekandan ayrıldı. Vali Öztürk ve beraberindeki protokol üyeleriyse yetiştirme yurdu ve huzurevine bayram ziyaretine gitti. Muzaffer Ecemiş'in valilik döneminde daha önce Ankara'ya giderken kendisini uğurlayan dönemin Anavatan Partisi İl Başkanı Ahmet Özövgü ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Kazım Usta arasında da protokol sırası krizi yaşanmış ve taraflar mahkemelik olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title