Haberler

Manisa'da Köy Yolları Asfaltlanıyor

Manisa Belediyesi, Hamzabeyli, Hacıhaliller ve Aşağı Çobanisa Beldesi köy yollarında asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Belediyesi, Hamzabeyli, Hacıhaliller ve Aşağı Çobanisa Beldesi köy yollarında asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Belediyesi'nin ilçe, belde ve köylere olan desteği sürerken, ekipler Hamzabeyli, Hacıhaliller ve Aşağı Çobanisa beldesindeki asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda, Hamzabeyli beldesinde kamunun kullandığı ova yolları ile Turgutlu ara yol asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Hacıhaliller Beldesi'nde ova yolları, Hamzabeyli-Turgutlu güzergahı, Harmandalı-Manisa çevre yolu güzergahı ve Aşağı Çobanisa Beldesi'nde ise Nif Çayı bağlantı yolu asfaltlama çalışmaları Manisa Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından devam ediyor.

"ÜRÜNLERİMİZ VERİMLİ HALE GELDİ"

Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Aşağı Çobanisa Beldesi sakinleri adına Manisa Belediyesi çalışmaları hakkında konuşan Hacıhaliller Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Baskak, asfaltlama çalışmaları sayesinde halkın tarla ürünlerinin toz ve dumandan kurtulduğu belirtti. Çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden Hamzabeyli Belediyesi Meclis Üyesi Baskak, "Hizmet aşığı sevgili Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde, Hamzabeyli ile Çobanisa güzergahlarında kanal üstleri ve ova yolları asfaltlama çalışmaları başladı. Şuanda asfaltlamanın yaklaşık 15 km'si bitmiş durumda ve çalışmalar da devam ediyor. Asflatlamalarla birlikte vatandaşlar sola döndüğünde 14 dakika içinde toza dumana bulaşmadan Manisa'ya varabiliyor. Sağa döndüğünde de Hamzabeyli güzergahında 24 dakikada Turgutlu'ya ulaşabiliyor" dedi. Asfaltlamanın tarım memleketi Manisa'da tarım yapılan en önemli noktaları toz ve hastalıktan kurtarabileceğini ifade eden Baskak, "Tozun ortadan kalkmasıyla beraber bağımız ve tarlalarımızdaki ürünleri gayet verimli hale getirdi. Bu yönden Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Çobanisa beldesi halkı adına hizmetlerden sayın Başkanımız Cengiz Ergün'e de sonsuz şükran ve minnettarlığımızı iletmek istiyorum" dedi

"BAĞ BOZUMU ŞENLİKLERİNDE AÇILIŞ YAPILACAK"

Asfaltlama çalışmaların bitmesinin ardından çalışmaları Bağ Bozumu Şenlikleri'nde kutlayacaklarını belirten Baskak "Bu asfaltlama çalışmaları bittiğinde sevgili Başkanımız'ı açılış yapması için buraya davet edeceğiz. Elbette kendileri bu güzel hizmetlerin gururunu yaşayacaktır. Ayrıca bağ memleketi olan bu yöremizde Bağ Bozumu Şenliklerimiz kapsamında üzümlerimizi şenliğe katılanlara ikram ederek, bu şekilde bir açılış yapmayı düşünüyoruz. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title