Haberler

Manisa Belediyesi'ndeki Personel Alımları

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün belediyede kadroların AK Parti döneminde şişirildiğini iddia ettiğini ancak kendi döneminde daha fazla kadronun açıldığını iddia etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün belediyede kadroların AK Parti döneminde şişirildiğini iddia ettiğini ancak kendi döneminde daha fazla kadronun açıldığını iddia etti.

Gazetecilerin soruların yanıtlayan Mersinli, Cengiz Ergün'ün belediye başkanı olduktan sonra AK Parti döneminde işe alınanların çokluğundan ve kadro şişkinliğinden şikayet ettiğini, bu nedenle de belediyeden çıkardığı işçilerin olduğunu savunarak, "Gelinen noktada (fazla işçi çalışıyor) diye işten adam çıkaran sayın başkanın 'fazlalık var' dediği sayıdan daha fazlasını işe aldığı görülüyor. Kendisi belediyeye yüzde 90 oranında MHP'lileri işe aldığını söylüyor" dedi.

Belediye yönetmenin çok kolay olmadığının kabul edilebilir bir gerçek olduğunu ifade eden Mersinli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bu belediyeyi 5 yıl boyunca yönettik. Belli hatalarımız vardı ki halkımız bizi cezalandırdı. Ancak daha 3 yılı doldurmayan, MHP'li Manisa Belediyesi bizim bişey dememize gerek kalmadan, muhalefet yapmadan kendi iç dünyalarındaki kavgalarını dışarıya yansıtıyorlar. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün iyi niyetli olabilir, birşeyler yapmaya çalışıyor olabilir ama yaptığı işler Manisa'nın sorunlarından çok uzak şeyler. Manisa Büyükşehir olma yolunda gidiyor. Ben 2 yıl boyunca da bu kavgaların artarak devam edeceğini ve kendi içlerindeki sıkıntıların da yine dışarıya yansıyacağını düşünüyorum. Biz Manisa için, Cengiz Ergün'ün her zaman yanında olma şeklindeki tavrımızı sürdüreceğiz."

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Ergün Ak Parti Mersinli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title