Haberler

Manchester United'ın Sahibi, Kaşıkçı Skandalı Sebebiyle Kulübü Araplara Satmayı Düşünmüyor

Güncelleme:

Mancester United'ın sahipleri, kulübü satın almak isteyen Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Salman'a, Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü iddialarının ardından ret yanıtı verdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Suudi Arabistan'ın veliaht Prensi Muhammed bin Salman'a satılacağı iddia edilmişti. Ancak Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan konsolosluğunda kaybolması ve burada öldürüldüğüne dair açıklamalar yapılmasının ardından bu alışveriş de iptal oldu.

4 MİLYAR EUROYU GÖZDEN ÇIKARMIŞLARDI

Manchester United'ın sahibi Amerikalı Glazer ailesinin kulüpte söz sahibi isimlerinden olan Avram Glazer'ın bir yatırım konferansına katılmak için gittiği Riyad'da Prens Salman ile de görüşeceği ve Manchester United'ın satışını konuşacakları gazetelere yansımıştı. Salman'ın 'Kırmızı Şeytanlar'ı satın almak için 4 milyar Euro teklif etmeye hazırlandığı belirtilse de bu anlaşmanın en azından şu an için gerçekleşmeyeceği ortaya çıktı.

SATIŞ OLMAYACAĞINA YEMİN ETTİLER

İstanbul'da yaşanan Cemal Kaşıkçı cinayetinin, devlet görevlileri ve Prens Salman'a bağlı isimlerce yapılması nedeniyle İngilizlerin bu satıştan vazgeçtiği vurgulandı. Hatta İngiliz gazeteleri, Glazer ailesinin Manchester United'ın 'İngiliz' üyelerine böyle bir satışın gerçekleşmeyeceğine dair 'yemin ettiğini' bile yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

ENİŞTE:

BU MUHAMMED BİN SALMAN NE ADAM YA GERÇEKTEN SINIRSIZ PARA HİLESİ VAR ADAMDA. ARTIK YAŞAYACAĞI HERŞEYİ YAŞAMIŞ PARAYI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA BİTMİYOR PARA.

11
0
yanıtYanıtla
bbztt:

o petrol paralarında gariban müslümanların hakkı var ey selman Allah soracak sana

8
0
yanıtYanıtla
Resmi:

Diktatör bozuntusu bu şeyhler birde dini alet ediyorlar diktalarına hertürlü zulmü yapıyorlar

6
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Kökünüz kurusun cehennem zebanileri

6
0
yanıtYanıtla
Berlin:

Alman haber kaynagi, su an verdigi haberde Suudi Arabistan`nin gezeteci Kasikci`yi öldürdüklerini dünyaya ilan etme yönünde bir karar alindigini aciklamis.

5
0
yanıtYanıtla
Antik erkek:

İngilterede bir tuhaf ülke bunlar buzul çağında tüm avrupa ile bağlarını koparmış kendi anlayışında bir ülke. Önce rusların oligarlarına takım sattılar sonra vay rusya iyi değilmiş tüh kaka dediler şimdi sudiler önce iyiydi şimdi kötü diyorlar yahu paranın kaynağı tabii kara olacak bukadar para düzgün kazanılırmı ne saçmasınız

3
1
yanıtYanıtla
TÜRKO:

dini bile arap milliyetçiliği üzerine kopyalayarak kurmuşlar bunlar tarih boyunca lânetlemişlerse vardır bir sebebi Tanrı tarafindan

1
0
yanıtYanıtla
Hatırlatma:

Şimdi bu para olayları olunca bizim anlayışımız aklıma geldi ne dedik biz -paranın rengi olmaz - niye dedik bunu nedü belirsiz paralar türkiye gelip oraya buraya saçılıp dövizi düşürdü diye şimdi elin ingilteresi nediyor senden gelecek para kalsın senin paran kanlı diyor bize bu ders olurmu elbette olmaz çünkü ilkemiz yok

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title