Haberler

Manchester City Hocası, Fenerbahçeli Eljif Transfer Listesinin Başına Yazdı

Güncelleme:

Manchester City Teknik Direktörü Guardiola'nın hazırladığı 18 yaşında transfer edilecek oyuncular listesinde ilk sırada Fenerbahçeli Eljif Elmas yer alıyor.

Alman basınından Bild "F.Bahçeli Eljif Elmas'ı Manchester City ve B. Dortmund transfer etmek istiyor" şeklinde bir haber yazmıştı. O günden itibaren Alman basınında bu oyuncuyla ilgili iddialar bitmiyor. Alman gazetelerinde dün bu konuda yine önemli haberler vardı. F.Bahçe'nin genç yıldız adayının Avrupa'nın gözdeleri arasında yer aldığını vurgulayan Alman basını, M. City hocasının ilk tercihinin de Elmas olduğunu duyurdu.

2022'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Ünlü teknik adam Guardiola'nın her yaş grubundan oluşturduğu bir transfer listesi bulunduğunu ve bu listede Elmas'ın 18 yaş grubunun ilk sırasında yer aldığı da belirtildi. Gazeteler, Dortmund'un da renklerine katmak için çalıştığı Makedon oyuncuya ulaşmanın imkansız olduğunu, bu yaz döneminde çetin bir rekabet yaşanacağını da öne sürdü. F.Bahçe ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Elmas ilk yarıda A takıma kadar yükselmesine rağmen son dönemde forma şansı bulamamaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Gazeteler Dortmund Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Fanatik:

Aykut kocaman ve aziz yıldırımın futbol cahili olmaları fenerimizi ne hale getirdi.Elin gavuru görüyor bizimkiler elindekileri çürütüyor.Aykut aziz yakışmıyorsunuz artık kulubümüze.

12
3
yanıtYanıtla
FAA:

GUARDİOLANIN HABERİ VAR MI PEKİ :)

11
0
yanıtYanıtla
emekçi:

gözünü karartıp ifadesi ne la, denizde kum city de para , herkes bizimkiler gibi cıbıl mı?

11
0
yanıtYanıtla
Fatih:

:)))

yanıt0
yanıt0
fbli:

dünya yildizi elif elmas.

7
1
yanıtYanıtla
melih:

adfını bile duymamıstır bu bizim medya kadar dalaveracı baska bir medya yoktur. adama sorsan bir yerde görüp elmas için ne dusunuyorsunuz diye o ne der.

7
1
yanıtYanıtla
menenjer:

aradım guardiolayı öyle birsey yokmuş beyler. dağılın

1
4
yanıtYanıtla
yayalarlı:

gözünün karartıp derken sırf göstermelik haber yapıyonuz. elinde o kadar oynatamadığı yetenekli bir sürü oyuncusu var kirada olan bir sürü elmas denilen çocuğa on basar oyr, bile oyuncu var ama elif elmas rüyalarını süslüyor he aykut kocamanın kıytırık maçta oynatmadığı cocuktan haberi bile yoktur bu adamın

3
2
yanıtYanıtla
hacımemiş kızıl:

YA BU YABANCI HOCALARI ÜLKEYE SOKMUYACAN. TÜRK TAKIMLARININ BAŞINA GEÇTİLERMİ BİZİM ÇOCUKLARA ŞANS VERMEZLER. BAKIN CENGİZ ÜNDERE EĞER ABDULLAH AVCU DEĞİLDE BAŞAKŞEHİRDE YABANCI HOCA OLSAYDI ŞANS VERMEZDİ ŞU AN CENGİZ OLMAZDI

4
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Yalaniniz batsin Fenerde ayakta duramiyor bu velet!

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title