Haberler

Malavi Ligi'nde Ölümlü Kavga

Malavi’de bir lig maçı sırasında taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 20 taraftar ise yaralandı.

Afrika'nın Güney-doğusunda yer alan Malavi'de bir lig maçı sırasında taraftarlar arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 20 taraftar ise yaralandı.

Malavi Süper Ligi'nde Mighty Wanderers ile Silver Strikers arasındaki karşılaşmanın ikinci yarısı Strikers'ın 1-0 üstünlüğüyle devam ederken 6000 kişilik stadyumda çıkan kargaşada yaralananlardan altısının durumu ciddi.

Malavi'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna yürüyen Mighty Wanderers, bu sezon daha önce de taraftarlarının şiddet içeren davranışları yüzünden saha kapatma cezası almıştı. Ancak Malavi polisi, iki takımın taraftarları arasında çıkan bu kavganın Silver Strikers taraftarları tarafından başlatıldığını düşünüyor. Yaşananların ardından iki kişi gözaltına alındı ve yetkililer olayla alakalı soruşturma başlattı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Afrika Malavi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title