Haberler

Malatya: Malatya İle Elazığ Arasında Kültür İşbirliği

Malatya ve Elazığ arasında kültürel dayanışmanın arttırılması için yeni bir çalışma başlatıldı.

Malatya ve Elazığ arasında kültürel dayanışmanın arttırılması için yeni bir çalışma başlatıldı.

Malatya Kültür Sanat Derneği (MAKSAD) Başkanı Yaşar Karaaslan ile Elazığ Hazar Şiir Akşamları Genel Koordinatörü Şener Bulut, Elazığ Musiki Cemiyeti Başkanı Feti Ahmet Deniz ile Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Malatya Kültür Sanat Derneği Başkanı Yaşar Karaaslan, Elazığ ile Malatya arasındaki kültürel dayanışmanın arttırılması için bundan sonra birlikte bazı çalışmalar yürütüleceklerini ifade etti. Elazığ Hazar Şiir Akşamları Genel Koordinatörü Şener Bulut, Elazığ ile Malatya'nın yıllardan beri içerisinde bulundukları kültür ve sanatın daha da ileriye götürülmesi gerektiğini belirterek, bu konuda Malatyalılar'la çalışma yapmak istediklerini dile getirdi. Bulut, 14. Hazar Şiir Akşamlarına tüm Malatyalılar'ın davetli olduğunu kaydetti.

Elazığ Musiki Cemiyeti Başkanı Feti Ahmet Deniz ise kardeş şehir Malatya ile ortak kültürlerini bulunduğunu ifade ederek, bu nedenle ortak çalışmaların yapılabileceğine işaret etti. Toplantıya, Elazığ'dan çok sayıda yazar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title