Haberler

Malatya'da Asfalt Çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı Mahallesi'nde alt ve üst yapısı tamamlanan bölümlerde asfaltlama çalışması yapıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bostanbaşı Mahallesi'nde alt ve üst yapısı tamamlanan bölümlerde asfaltlama çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bostanbaşı Caddesi'nde geçen yıl değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, toplam uzunluğu 3,6 kilometre olan yolun 1,3 kilometrelik bölümünde altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamıştı.

Bu yıl geriye kalan bölümlerde çalışmalarını sürdüren ekipler, tamamlanan bölümlere sıcak asfalt serimi yapıyor.

Caddede 2 metre genişliğinde bisiklet yolu, 2 metre genişliğinde cep otoparklar, 4 metre genişliğinde kaldırımlar, 1 metre genişliğinde kanal yanı kaldırımlar, aydınlatma ve yeşillendirme çalışmaları yapılıyor.

Yol ortasında bulunan kanal düzenleme çalışması ise Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılıyor.

1,3 kilometrelik alanda tüm çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar cadde üzerindeki tüm çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bostanbaşı Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title