Haberler

Malatya Belediye Otobüsünde Korkutan Yangın: 5 Yaralı

Belediye otobüsünde korkutan yangın: 5 yaralıMALATYA Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü hareket halindeyken motor kısmında yangın çıktı.

Belediye otobüsünde korkutan yangın: 5 yaralı

MALATYA Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsü hareket halindeyken motor kısmında yangın çıktı. 5 kişi yaralandı.

Malatya? Elazığ karayolu üzerinde Çöşnük kavşağı civarında Üniversiteden merkez istikametine gitmekte olan körüklü diye tabir edilen belediye otobüsünün motor kısmından bir anda dumanlar yükselmeye başladı. 44 AN 083 plakalı otobüs soförü Habey Karakaya otobüsü durdurarak yolcuları tahliye etti. Otobüsün motor kısmında duran yolcuların ayakları yanarken bazı yolcular da dumandan etkilendi.

Otobüstekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bazı yolcular ayakta tedavi edilirken, Hatice Babacan, İsmail Gündoğdu, Sümeyye Şahin, Mahmut Ferhat ve Pınar Baldız ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri otobüsteki yangını söndürürken, otobüs içerisinde bulunan Üniversite öğrencisi Enes Özbakan, ? arakadan takırdı sesleri geldi daha sonra otobüsün arkası alev almaya başladı. Arkadaşlar panik yapınca millet üst üste bindi. Otobüs bayağı kalabalıktı. Büyük ihtimalle çok kalabalık olduğundan dolayı birde çok sıcak olunca. 3 kişini ayağı yandı. Pansumanları yapılması için hastaneye kaldırıldılar.ö dedi. Olayla ilgili soruşturma başlattldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title